16:29 23.07.2019

"НІБУЛОН" планує нарощувати використання інокулянтів виробництва компанії TerraMax Inc. (США)

3 хв читати

ТОВ СП "Нібулон" планує розширювати сфери використання інокулянтів виробництва американської компанії TerraMax Inc. (США), що поставляються в Україну ТОВ "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА". Про це заявив засновник та генеральний директор "НІБУЛОНу" Олексій Вадатурський під час відвідування стенду "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА" на Міжнародній агропромисловій виставці AGROPORT South Kherson 2019.

Плани розширення сфери використання компанією "НІБУЛОН" інокулянтів виробництва американської компанії TerraMax Inc. (США), що поставляються в Україну ТОВ "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА", були анонсовані в ході Міжнародної агропромислової виставки AGROPORT South Kherson 2019, що пройшла в Херсоні 18-20 липня 2019 р.

На даний час ТОВ СП "НІБУЛОН" використовує біопрепарати для підвищення врожайності виробництва TerraMax Inc. (США), що поставляються в Україну ексклюзивним дистриб'ютором ТОВ "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА", на всій площі посівів сої.

"Біопрепарати-інокулянти розроблені за багатьма напрямками, вони мають право на життя, а їх використанням дійсно потрібно займатися, - зазначив в ході відвідування стенду "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА" на виставці AGROPORT South Kherson 2019 генеральний директор "НІБУЛОНу", Герой України Олексій Вадатурський, - Аби досягти необхідного ефекту та не дискредитувати напрацювання в сфері біопрепаратів, потрібно, щоб на місцях цим займалися професійні фахівці. Ми використовуємо інокулянти, тому що за ними - майбутнє. Для детальних висновків потрібен час, можливо 1-2 роки, щоб отримати статистику використання в різних кліматичних умовах. Для аграріїв рік на рік не схожий, оскільки природно-кліматичні умови різні, тобто впливає дуже багато різних факторів. Але те, що перші позитивні результати використання інокулянтів нами вже зафіксовані, це безсумнівно".

Олексій Вадатурський заявив, що позитивний ефект використання інокулянтів дає підстави для подальшого розширення партнерства "НІБУЛОН" з компанією "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА".

Стенд компанії "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА" став одним з найбільш відвідуваних на Міжнародній агропромисловій виставці AGROPORT South Kherson 2019. За три дні її роботи понад 500 представників різних аграрних компаній, фермерських господарств та індивідуальних агровиробників отримали від фахівців "ТЕРРАМАКС" вичерпні консультації щодо використання інокулянтів для різних сільгоспкультур в різних кліматичних умовах України.

ДОСЬЄ

ТОВ СП "НІБУЛОН" - один з найбільших українських сільськогосподарських виробників і експортерів, заснований в 1991 році Олексієм Вадатурським, багаторічним генеральним директором компанії та Героєм України. Компанія входить в першу трійку найбільших аграрних компаній країни. За результатами 2017-2018 маркетингового року компанія була другою за обсягом експорту зерна (пшениця, ячмінь, кукурудза) з України з часткою серед експортерів - 9,8%

Компанія має 44 філії в 12 областях України, які спеціалізуються на насінництві, рослинництві, тваринництві та виробництві ковбас. До 2016 року "Нібулон" побудував 22 елеваторних комплекси та перевантажувальних терміналів на Дніпрі та Південному Бузі. Судноплавна компанія "НІБУЛОН" - один з чотирьох найбільших судновласників України, що веде активну діяльність на Дніпрі і Південному Бузі.

"ТЕРРАМАКС УКРАЇНА" - ексклюзивний дистриб'ютор в Україні біопрепаратів виробництва компанії TerraMax Inc. (США). Заснована в 1998 р. TerraMax Inc. (США) завдяки науково розробленим технологіям, що спирається на багаторічні дослідження, створює і виробляє інноваційні натуральні продукти, які підвищують урожайність, збільшують якісні показники, та не завдають шкоди навколишньому середовищу. Сімейство мікробних інокулянтів TerraMax Inc. застосовується у вигляді порошку або рідини для насіння, сільськогосподарських культур, щоб природним чином стимулювати ріст рослин шляхом захоплення азоту. Сертифіковані та дозволені до застосування в Україні препарати TerraMax це такі продукти: продукти Maximize і TerraMax Dry - для насіння сої, MicroAZ-ST Liquid і MICROAZ-ST DRY- для пшениці, MicroAZ-IF Liquid - для кукурудзи, а також універсальний препарат PSB. Всього ж TerraMax виробляє близько 50 біопрепаратів, в тому числі і для органічного землеробства, а "ТЕРРАМАКС УКРАЇНА" продовжить практику сертифікації та продажу в Україні найбільш затребуваних з них.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА