16:41 23.07.2019

Телеканал “НАШ.МАКСІ-ТВ” провів телемарафон "НАШ ПАРЛАМЕНТ"

2 хв читати

Із шостої години ранку 21 липня в і до о 23:00 22 липня в ефірі НАШого телеканалу проходив масштабний марафон "НАШ ПАРЛАМЕНТ", що був присвячений достроковими виборами до Верховної Ради України. Усі ресурси медіаплатформи "НАШ" працювали в режимі всебічної інтерактивності. 

Завдяки  прямому ефіру на телеканалі та онлайн-трансляціям на YouTube, глядачі "НАШ.МАКСІ-ТВ" мали максимально широку картину того, що відбувається в день виборів із різних локацій одночасно. Адже НАШі кореспонденти нон-стоп працювали в містах України та оперативно включалися в ефір з найрізноманітніших виборчих дільниць.

Трансляція марафону "НАШ ПАРЛАМЕНТ" показала відмінні результати перегляду й активності глядачів. За час телемарафону НАШ ефір тільки на YouTube-каналі "НАШ.МАКСІ-ТВ" зібрав 902 334 переглядів.

На НАШому YouTube-каналі безперервно велось декілька прямих трансляцій з важливих місць подій, таких як: штаби ключових кандидатів, ЦВК, зали прес-конференцій. Важливі події трансляції, також, включалися і в прямий ефір телеканалу. https://www.youtube.com/watch?v=1y0iCR9bFLM

Наразі на НАШому YouTube-каналі продовжується трансляція з ЦВК результатів підрахунку голосів. https://www.youtube.com/watch?v=jAvnjC60KEU

 У НАШому ефірі телеканалу, під час марафону, було надано багатий спектр експертних думок,  понад 40 включень із місць подій, студію відвідало 34 гостя, у прямому ефірі прийнято 27 дзвінки. Крім цього, підвищена активність глядачів тривала як на сайті так і у соціальних мережах.

Ось так масштабно та результативно пройшов марафон на “НАШ.МАКСІ-ТВ”.

Редакція сайта  https://nash.live/  та соціальних  мереж продовжує оперативно надавати інформацію і висвітлювати актуальні новини та результати виборів, а в ефірі телеканалу продовжується обговорення головних подій дня, залишайтеся з нами. НАШ покаже!

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА