19:37 14.08.2019

Новий магазин H&M – зустрічайте зовсім скоро в ТРЦ RIVER MALL!

1 хв читати

12 вересня H&M відкриє свій третій магазин у Києві в новому ТРЦ River Mall. Магазин розташується на двох поверхах ТРЦ і займе площу 2900 кв.м.

Цього разу бренд здивує покупців новою концепцією інтер'єру, виконаною в більш теплих відтінках. Це тестова версія магазину, яка вперше була запущена в Стокгольмі в листопаді 2017 року з метою створення максимально комфортного простору для шопінгу.

Новий магазин у River Mall буде повністю відповідати бізнес-ідеї бренду H&M - мода та якість за найкращою ціною з турботою про довкілля.

Любителів шопінгу порадує великий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу. Крім того, в новому магазині буде представлена ​​лінія H&M MAMA та, вперше в Україні, чоловіча лінія H&M Sport.

Як і в усіх магазинах H&M у світі, у River Mall буде встановлений бокс для збору одягу і текстилю. Кожен охочий може принести пакет з непотрібними речами на переробку - і натомість отримати купон на знижку.

Уже 12 вересня магазин H&M у River Mall відкриє свої двері для всіх любителів моди і cтане відмінним місцем для шопінгу всією родиною.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА