11:09 15.08.2019

Де купити квартиру молодій сім'ї?

2 хв читати

Для молодих сімей питання покупки житла завжди стоїть гостро. Як правило, великих накопичень немає, а необхідність у власній нерухомості досить велика. У такому випадку найкращим варіантом є придбання невеликої однокімнатної або двокімнатної квартири від надійного забудовника Синергія не в столиці, а в передмісті, наприклад, в місті Ірпінь.

Компанія пропонує якісне сучасне житло, яке зводиться відповідно до діючих норм і стандартів. Головними перевагами житла від Синергії є:

- забезпечення швидких темпів будівництва новобудови;
- висока репутація компанії;
- забезпечення обслуговування клієнтів в режимі 24/7;
- індивідуальний підхід до кожного клієнта;
- продаж здійснюється як квартир з чорновою обробкою, так і з ремонтом;
- для кожного житлового комплексу створюється власна інфраструктура, що гарантує комфорт для мешканців;
- ЖК зводяться в зелених районах з великою кількістю пішохідних зон, прогулянкових алей, парків;
- доступні ціни за 1 м2.

Крім того, варто відзначити, що в житлових комплексах, які зводить Синергія, є безліч варіантів планувань і типів:

- невеликі смарт-квартири, які підходять для тих, хто любить використовувати простір раціонально (оптимальний варіант для двох молодих людей, які ще не мають дітей );
- квартири-трансформери, які дають можливість клієнтам робити перепланування;
- просторі житлоплощі, які стануть мрією для сімей з дітьми.

Переваги життя в зеленій зоні

Окремо варто відзначити, що Ірпінь – це ідеальне місце для життя з дітьми. Велика кількість парків, прогулянкових зон, лісових ділянок, продаж квартир тут йде повним ходом. Це екологічно чистий район, в якому будуть прекрасно почувати себе діти, в тому числі з алергічними реакціями і поганим імунітетом.

Для дітей є велика кількість дитячих і спортивних майданчиків. Тут із задоволенням будуть проводити вільний час не тільки малюки, а й їхні батьки, адже в зонах відпочинку є комфортні лавки, безкоштовний Wi-Fi.

У новобудовах від будівельної компанії Синергія квартири мають панорамні вікна, що дає можливість насолоджуватися прекрасним видом з вікна. Більшість з них виходять на паркову зону або ліс.

Двори-парки в новобудовах є простором з сучасним облаштуванням, яке необхідно для гарного самопочуття, натхнення дорослих і розвитку дітей.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА