21:11 15.08.2019

Інформаційна атака на ТМ Епікур

2 хв читати

Вчора в українських ЗМІ з'явилася інформація, що курятина торгової марки "Епікур" не пройшла перевірку якості та в ній знайшли небезпечну бактерію сальмонели. Видання, не разібравшись в гучній новині, яка не містила доказів, опублікували її на своїх ресурсах. Але нас збентежила відсутність фактів та незрозуміле дослідження, в якому відсутня назва лабораторії, печатка та підпис, тому ми вирішили звернутися до компанії Epikur за коментарем.

У пресслужбі ПАТ "Володимир-Волинської птахофабрики", на потужностях якої виробляють "Епікур" зауважили, що подібні фейки пов'язані з успіхом бренду на полицях супермаркетів та высокою лояльністю покупців, які обирають натуральну та здорову курку, вирощену без антибіотиків. Бренд "Епікур" це революція ринку курятини, нові та високі стандарти якості, це нормально, що фірми, які не дотримуються цих стандартів.будуть намагатися скомпрометувати бренд такими фейками. Проте на виробництві не засмутилися через такий інфопривід, тому що на 100% впевненні у безпеці та якості продукту Епікур.

Працівники вже навіть жартують, що це їх так привітали з появленням продукції "Епікур" в супермаркетах АТБ оновленного формату, це трапилось за день до сумнівного інфопривіду в ЗМІ

"Це фейк, очевидно що конкуренти вдаються до таких маніпуляцій, замість того, щоб ставати кращими та підвищувати власні стандарти. Ми повністю впевнені в якості та безпеці продукції Епікур, це підтверджують експертні заключення державних сертифікованих лабораторій" — відповідає, генеральний директор ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" — Аліна Сич

Інформаційна довідка:

ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" — сучасне українсько-голландське підприємство, яке входить в 3-ку лідерів національного ринку курятини. Птахофабрика розташована в екологічно чистому регіоні України, в 12 кілометрах від кордону з Польщею, у с. Федорівка, Володимир-Волинського р-ну, Волинської області. В інфраструктуру птахофабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках по вирощуванню птиці, власний забійний цех і комбікормовий завод, а також землі для вирощування кормів. Підприємство має сертифікат ISO 2200: 05 та реалізує принципи HACCP при виробництві сировини і готової продукції.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА