16:31 12.09.2019

Нові ведучі в оновленому ток-шоу "НАШ Ранок" на НАШ.МАКСІ-ТВ

2 хв читати

Віднині ранок щодня стане ще цікавішим, бадьорішим та інформативним, якщо ви з "НАШ.МАКСІ-ТВ". Із шостої ранку й до дев’ятої на телеканалі "НАШ.МАКСІ-ТВ" у будні дні дивіться оновлений формат програми "НАШ Ранок". Ведучі проекту Влада Волошин та Катерина Лесик.

Катя Лесик досвідчений кореспондент від НАШого телеканалу у Верховній Раді, працює ведучою ток-шоу та LIVE студії на вихідні. Незмінний ведучий ранкового шоу Влад Волошин уже звик прокидатися рано, а от для Катерини незвично починати свій день о четвертій ранку. "Коли почалася заставка під час першого ефіру, всередині все похололо, а руки тремтіли, хоч я й мала досвід роботи до цього в прямому ефірі. Однак, нове — це завжди адреналін. Добре, що поруч була надійна команда: Влад Володиш — співведучий, Коля Буга — випусковий редактор та Ростислав Сухачов — шеф-редактор ранку. З підтримкою Влада та підказками Колі й Ростика, усе вийшло! Ми будемо покращуватися з кожним днем! Це можу пообіцяти", — ділиться враженнями Катя Лесик.

Як говорить Влад Волошин,-“Катя справжній профі. Вона одна з найкращих журналістів каналу, має вагомий досвід роботи репортером у Верховній Раді. І так, як вона спілкується з нардепами, мені ще в неї слід повчитись”.

Оновлена ранкова програма не тільки чарівною новою ведучою, а і структурою та темпоритмом. Швидкий темп та неймовірна інформаційна насиченість програми дає змогу за один ефір дізнатися глядачеві все: від роботи Верховної Ради до долі зачіски Дональда Трампа. "НАШ Ранок" буде ділитися на умовні блоки: політичний, соціальний, економічний та головні новини зі всього світу. Упродовж програми ведучі нагадають про головні події, що відбулися напередодні в Україні та світі, розкажуть ключові питання нового дня та поспілкуються з гостями студії. Ранкова програма це інформаційний початок дня, що дозволяє бути в курсі всіх важливих подій країни та світу.

Починайте ранок із "правильної інформації", дивіться "НАШ Ранок" та будьте в курсі всіх ключових подій України та світу! НАШ покаже!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА