09:30 18.09.2019

Майже 2,5 тисячі споживачів газу Львівської області вже запаслись газом за акційною ціною

2 хв читати

Від початку акції "Твоя енергонезалежність"  2350 клієнтів ТОВ "Львівгаз збут" вже купили газ за літньою ціною  на опалювальний період.  80% закупок зробили  онлайн, за допомогою "Особистого кабінету". Від 9 вересня взяти участь в акції можуть абсолютно усі споживачі газу, незалежно від поточних розрахунків за газ.

Акція стартувала ще 23 серпня, відтоді споживачі газу Львівщини вже придбали 3,2 млн кубометрів блакитного палива за літньою ціною, що зафіксована на рівні 5995,53 грн за 1000 кубів. Більшість клієнтів надали перевагу простому варіанту оформлення закупівлі акційного газу за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.

 "Попит на блакитне паливо, як і споживання, з початком опалювального сезону зростає. Відтак, в разі подорожчання з’явиться можливість  скоротити витрати на газ. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін, і продавець не зможе вплинути на її розмір", - зазначив директор ТОВ "Львівгаз збут" Павло Майк.

В акційній ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу за акцією "Твоя енергонезалежність" будуть зазначені в рахунках за використаний природний газ щомісяця. Від 9 вересня скористатись вигідною пропозицією можуть усі споживачі, навіть ті, в кого є поточна заборгованість. Проте боржники повинні пам’ятати, що накопиченні борги необхідно погасити за рахунок економії, котра виникає завдяки акції "Твоя енергонезалежність".

Окрім Особистого кабінету на сайті 104.ua, клієнти можуть оформити акцію також в Центрах обслуговування клієнтів. Для цього при собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та актуальні показання свого газового лічильника. Купівля буде підтверджена після 100% оплати замовлених обсягів, яку потрібно провести не пізніше 25 вересня.

Користуватись зарезервованим газом можна буде від 1 жовтня 2019 р. до 31 березня 2020 р. Якщо резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - по ціні ПСО, котра діятиме на той час. Споживачі, котрі до 1 квітня 2020 року не використають передплачений газ, зможуть скористатись залишком коштів. Також залишок коштів можна використати у випадках, коли ціна ПСО на газ буде нижча, аніж ціна акції.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА