18:02 03.10.2019

INTEGRITES заявляє про інформаційну атаку на фірму. Більше інформації в нашій офіційній заяві

1 хв читати

INTEGRITES заявляє про замовну інформаційну атаку на фірму та пов’язує її з боротьбою за владу в Міністерстві юстиції. Фірма спростовує наклепи, розтиражовані в медіа (зокрема, на сайті Обозреватель) в контексті її екс-працівників, та заперечує будь-яку причетність до неправомірних дій, пов’язаних з Міністерством юстиції чи АРМА (Національним Агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів).

Згаданий в публікаціях Андрій Гайченко працював у фірмі лише 4 місяці в 2018 році, Володимир Павленко не працює в фірмі вже рік. INTEGRITES категорично заперечує закиди щодо нібито співпраці з обома екс-працівниками після їх звільнення.

"Новий склад Міністерства юстиції псує перспективи тих, хто довгий час контролював різні процеси у відомстві та заробляв на них. Медіа-атака на INTEGRITES почалася саме після призначення в відомство нової команди. Ми розцінюємо атаку як спробу скомпрометувати не лише нас, а й міністерство, а також зберегти сферу впливу. INTEGRITES суворо дотримується стандартів комплаєнс у своїй роботі, переважна більшість наших клієнтів – міжнародні компанії, в яких немає жодного інтересу ані в Міністерстві, ані в АРМА", коментує керуючий партнер INTEGRITES Олексій Фелів.

INTEGRITES закликає представників медіа перевіряти інформацію перед публікацією та за потреби звертатися до прес-служби фірми за електронною адресою [email protected].

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА