14:38 10.10.2019

Діджиталізація дійшла до проблемних послуг ЖКГ: Infomir Group презентував технологію віддаленого збору показів лічильників

2 хв читати

Група компаній Infomir презентувала сімейство пристроїв для віддаленого збору показів лічильників. Датчики призначені для віддаленого збору даних з водомірів (холодна, гаряча вода), газових, електричних, теплових лічильників.

Новинку одеський виробник високотехнологічного обладнання презентував на виставці Kyiv Smart City 2019, яка відбулася 1 жовтня у Києві. У компанії запевняють, що розробка буде придатна для усіх типів та модифікацій лічильників. Це відповідає на запит комплексного вирішення для ОСББ та ЖЕКів, користувачі яких мають різні лічильники.

«Йдеться про віддалений облік і контроль споживання холодної та гарячої води у квартирах, індивідуальних будинках, а також в інших житлових і нежитлових приміщеннях. Дані передаються за допомогою радіомодема кілька разів на день. Це дозволяє відстежувати споживання ресурсів практично в онлайн-режимі. Технологія дозволить оптимізувати усі комунальні витрати», - коментує комерційний директор компанії Віктор Артющенко.

В Infomir впевнені: їхній пристрій повинен зацікавити усіх споживачів послуг сфери житлово-комунального господарства. Виробник називає його плюси:

1. Практичність. Встановивши одного разу прилад, заряду батареї вистачить від 5 до 10 років (залежно від частоти відправки даних).

2. Простота. Усі датчики легко встановлювати і налаштовувати, з цим впорається будь-який фахівець ОСББ.

3. Точність даних. Використання датчиків набагато ефективніше, ніж записи у журналах і повідомлення в месенджерах. У будь-який момент можна підняти статистику за певну дату.

4. Порівняння показань квартирних і магістральних лічильників дозволяє оперативно виявляти аномалії (наприклад, протікання) та своєчасно їх усувати. 

Пристрій працює за допомогою технології бездротової передачі даних LoRa.

 

Група компаній Infomir обіцяє масштабно презентувати продукт до кінця осені 2019 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА