14:55 15.10.2019

"Запоріжгаз" відкрив два нових сучасних центру обслуговування клієнтів

2 хв читати

Минулого тижня АТ "Запоріжгаз" відкрило модернізовані центри обслуговування клієнтів ще в двох районах області. Відтепер нову якість сервісу зможуть оцінити понад 15 тис. споживачів газу Оріхова та Вільнянська.

Відкриття нових офісів дозволило жителям Вільнянська, Оріхова і прилеглих до цих міст населених пунктів отримувати послуги газової компанії в одному комфортному приміщенні open space. Крім консультацій за розрахунками, фізичні та юридичні особи можуть подати заяву на зміну власника, укладення договорів, а також вирішити всі питання технічного характеру - замовити газифікацію житла, техобслуговування або ремонт газових приладів. Крім того, отримати рахунок та провести оплату послуги на місці.

Систематизація послуг і сучасний формат дизайну приміщень дозволить надавати клієнтам повну консультаційну та сервісну підтримку, а також зробити прийом відвідувачів приємним і комфортним.

"Завдяки нашим новим ЦОКам і онлайн сервісам, ми стаємо сервісною компанією № 1 на ринку комунальних послуг. Жителям Вільнянська зробили взагалі справжній подарунок, тому, що людям доводилося їхати тільки на своєму транспорті до управління газової компанії, а новий центр знаходиться в центрі міста, поруч автовокзал і зупинка громадського транспорту ", - говорить голова правління АТ "Запоріжгаз" Олег Мізік.

Тут також можна вирішити свої питання шляхом самообслуговування. Сучасна комп'ютерна техніка, доступ до мережі Інтернет та Wi-Fi дозволяють самостійно зареєструвати Особистий кабінет на моніторі "тонкий клієнт" або на власному мобільному. У разі необхідності споживачу буде надано всебічну допомогу в оволодінні дистанційними сервісами компанії.

Центри обслуговування в Оріхові і Вільнянську стали шостим і сьомим в області офісами, оформленими за сучасними європейськими стандартами. Зараз якісним сервісом охоплено понад 250 тис. клієнтів, а це більше половини домогосподарств Запорізького регіону. Нові ЦОКі знаходяться за наступними адресами: м Оріхов вул. Овчаренко, 2-К, м.Вільнянськ, вул. Козацька, 2.

У наступному році в планах "Запоріжгазу" відкрити сучасний центр обслуговування клієнтів в Бердянську та інших населених пунктах області. Крім того, запустити пілотний проект "Мобільний ЦОК", який відкриє жителям віддалених сіл Запорізької області доступ до всіх сервісів компанії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА