15:37 23.10.2019

Майже 7 000 клієнтів "Дніпропетровськгаз Збуту" можуть в онлайні управляти своїм зимовим запасом газу

3 хв читати

Зимовий запас газу по акції "Твоя енергонезалежність" загальним обсягом 7,5 млн куб.м закупили 6 960 клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут". З 15 жовтня вони можуть в будь-який час з максимальною вигодою використовувати куплений ними зимовий запас газу. В режимі онлайн досить вибрати період для використання газу із запасу, а також його частку в загальному обсязі споживання за місяць (в діапазоні від 0 до 100%). Для учасників акції, які утримаються від заявок на управління, діють звичайні умови акції: вони автоматично отримають газ із запасу в ті місяці, коли його ціна виявиться нижче ціни ПСО, встановленої для інших споживачів.

Ціна газу для зимового запасу по акції "Твоя енергонезалежність" становить 5 995,53 грн за тис куб. м (без урахування доставки газу). Ця ціна визначена оптовим продавцем природного газу НАК "Нафтогаз України". За інформацією оптового постачальника, учасники акції "Твоя енергонезалежність" зможуть скоротити витрати на газ в опалювальний період до 25%.

"Для зручності споживачів, з 15 жовтня 6,9 тис сімей Дніпропетровської області, які придбали газ за літньою ціною, зможуть в онлайн-режимі вибирати обсяг газу і період, в якому його вигідніше використовувати. Це дозволить їм економити на оплаті за газ, вибираючи для себе найбільш вигідну в даний момент ціну", - пояснює директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Тетяна Соболь.

Для того, щоб коригувати інформацію про обсяги та період, коли вони будуть використані, достатньо заповнити онлайн-заявку через Особистий кабінет протягом поточного місяця споживання природного газу - до його останнього числа включно. Клієнти, які ще не мають Особистого кабінету на 104.ua, можуть оформити заявки в Центрах обслуговування клієнтів РГК.

Вартість послуг з доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції "Твоя енергонезалежність" споживачі зможуть відстежувати в щомісячному рахунку за використане паливо.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач надалі зможе отримати газ на загальних умовах. Споживачі, які до 1 квітня 2020 р не використовують передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів в рахунок наступних платежів або повернути гроші.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн. побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА