11:42 11.11.2019

Персональна виставка живопису Світлани Леонтьєвої "Магія Світла…" у галереї "Гамма"

2 хв читати

Виставка живопису Світлани Леонтьєвої "Магія Світла…" триватиме у галереї "Гама"  (вул. Грушевського, 9) з 16 листопада по 15 грудня 2019 року.

Відома українська журналістка та телеведуча Світлана Леонтьєва, яка завдяки благодійному проекту Центру дитячої кардіології та кардіохірургії 5 років тому вперше взяла до рук пензлі і фарби, з цієї нагоди відкриває  персональну виставку своїх живописних робіт. У жовтні  вона стала членом Національної Спілки художників України. Усього в доробку художниці С. Леонтьєвої – 9 персональних і стільки ж колективних виставок протягом трьох років.

Галерея авторських робіт сучасного українського мистецтва "Гама" вперше запропонувала створити експозицію художниці, яка не має професійної художньої освіти, але швидко і надзвичайно інтенсивно демонструє професійне зростання та художню майстерність.  Її  роботи вирізняються особливою палітрою, тонким відчуттям кольору та потужною позитивною енергетикою. Перша персональна виставка художниці відбулася у січні 2017 у Мистецькому центрі "Шоколадний будиночок" у Києві. Відтоді живопис Світлани Леонтьєвої експонувався у Музеї Друкарства в Києво- Печерській Лаврі, у Веховній Раді України, на Банкнотно-Монетому дворі НБУ, на 20-му Міжнародному театральному фестивалі "Мельпомена Таврії", у музеї "Гетьманства", а також -  у  Греції, Італії, ОАЕ. Роботи художниці можна побачити у приватних колекціях  США, Німеччини, Канади, Південної Кореї, Білорусі, Греції та України.

На виставці "Магія Світла.." представлені в основному морські та урбаністичні пейзажі – мальовничі куточки України, краєвиди Греції, Італії, Нідерландів, Литви та Польщі. Хоча художниця любить створювати і натюрморти, особливо – у техніці старої фламандської школи. Окремою темою живопису Світлани Леонтьєвої є міські пейзажі Києва: серії робіт "Мости", "Київські дзвони", "Місто". Художниця вже має пропозицію  - представити ці роботи на виставці до Дня Києва.

Виставка живопису Світлани Леонтьєвої "Магія Світла…" триватиме у галереї "Гама"  – з 16 листопада по 15 грудня 2019 року.

Відкриття відбудеться у закритому форматі – за запрошеннями – 15 листопада. Гість – відомий піаніст та композитор Майк Кайфман-Портніков, який запропонував "зіграти"  живописні полотна Світлани, тобто представити  музичну інтерпретацію її картин !

Для ЗМІ - акредитація та додаткова інформація:

096 356 9 234

097 177 01 07     Катерина Радченко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА