12:20 14.11.2019

У Києві розпочнеться зйомка вітчизняного фільму "До щастя"

1 хв читати
У Києві розпочнеться зйомка вітчизняного фільму "До щастя"

17 листопада 2019 у місті Києві розпочинаються довгоочікувані зйомки першого вітчизняного повнометражного фільму, в якому головну роль зіграє людина з обмеженими можливостями Григорій Гришкан.

Автором і режисером стрічки "До Щастя" виступає український кінорежисер Вінсент Меттель, що вже знайомий українському глядачеві за картинами "Мислителі", "Спокута" та "Вісім".

У центрі історії стрічки "До Щастя" життя людини з інвалідністю, що водночас втрачає будь-які засоби до існування і вимушена буквально боротися за життя в умовах української сучасності, що вкрай недоброзичлива до людей з інвалідністю.

Вінсент та Григорій у 2016 році вже співпрацювали підчас зйомок короткометражної стрічки "Інший". Відтоді, впродовж більше двох років, автори намагалися знайти гроші на повнометражну версію фільму, що підіймає таке нагальне питання, як дискримінація людей з обмеженими можливостями в Україні.

Попри звернення до владних структур та відповідних державних установ, кошти на реалізацію проекту не було виділено. Але завдяки власній наполегливості, зробленим за ці роки заощадженням та поодиноким випадкам допомоги від небайдужих українців, автори нарешті зібрали суму, достатню для початку знімального процесу.

17 листопада усі представники засобів масової інформації та журналісти радо запрошуються на перший знімальний день фільму "До Щастя". Він проходитиме в приміщенні "Театр  Кіно" на ст. м. "Гідропарк", додаткова інформиація за тел. (066) 069-03-06.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА