15:21 15.11.2019

Клієнти "Львівгаз збуту" майже на 20% збільшили онлайн платежи за газ

1 хв читати

76 тисяч споживачів газу Львівщини від початку року сплатили за спожитий газ за допомогою онлайн-платежів. В аналогічний період минулого року кількість онлайн оплат становила 64,3 тис.

Для користувачів Особистого кабінету 104.ua зараз доступні п’ять платформ для оплати за газ: MasterPass, iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay.

"Тенденція до зростання розрахунків за газ дистанційно зберігається. Все більше наших клієнтів розраховуються за спожите блакитне паливо он-лайн без черг, в зручний час, без комісій або із мінімальною комісією. Найбільше дистанційно сплатили за газ за допомогою платформи Portmone – 44 тисячі споживачів газу Львівщини", - розповів директор ТОВ "Львівгаз збут" Павло Майк.

Щоб сплатити за газ онлайн потрібно бути зареєстрованим в "Особистому кабінеті" на сайті 104. ua або увійти у свій обліковий запис із мобільного додатку 104 Mobile чи 104 Mobile Light. Окрім того, здійнити оплату за спожитий газ клієнти "Львівгаз збуту" можуть і за допомогою чат-боту "7104ua" у Viber. Там є можливість сплачувати за блакитне паливо одразу по 5 особових рахунках.

Зареєструвати свій "Особистий кабінет" на сайті 104.ua швидко та легко. Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.

Розмір комісії при проведенні платежів визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ "Львівгаз збут".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА