10:44 18.11.2019

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV

2 хв читати

Уже через декілька місяців, а саме в січні 2020 року, на супутникове телебачення України очікують глобальні зміни, про які давно говорили всі, кому тільки забажається. Вітчизняне супутникове ТБ піде новим шляхом розвитку відповідно до практики європейських країн. Зовсім скоро не можна буде дивитися супутникові канали українських медіа-груп безкоштовно. Більш ніж чотири мільйони українських сімей, які звикли користуватися супутниковими антенами, опинилися зараз на роздоріжжі. 20.01.2020 року відбудеться кодування супутникового сигналу, внаслідок чого багато частот супутникових каналів стануть недоступними для власників “тарілок”. У вільному доступі залишаться українські ТВ-канали, що транслюють виключно новинні та інформаційні програми. Якщо ви хочете дивитися ТОП передачі, фільми, серіали, доведеться купити ресивер і стати абонентом офіційної супутникової платформи. Нічого не поробиш, супутникове ТБ України диктує нові правила. Глядачів, які віддають перевагу цифровому та кабельному телебаченню нововведення не торкнеться.

У цивілізованому світі вже давно загальноприйнятою вважається практика, коли доступ до телеканалів надається за абонплату. У результаті виграють усі: канали отримують ресурси для створення контенту, а глядачі - якісний продукт. Незабаром так буде й у нас: супутникове ТБ (Україна) впроваджує нові стандарти. Для тих користувачів, які звикли до "безкоштовного сиру" у вигляді піратського продукту, настане час, коли доведеться визначитися, як бути далі. Вже зараз варто поміркувати, яке телебачення вибрати, аби не прогадати, а навпаки - виграти.

Усе частіше телеглядачі надають перевагу онлайн-телебаченню (IPTV і OTT), що не дивно, оскільки це зручно й доступно практично в будь-якій точці земної кулі. ТБ онлайн обирають активні люди, які звикли жити в режимі багатозадачності й завжди мати напохваті улюблені гаджети. Переваг у tv online дійсно безліч: не потрібно тягнути дроти, встановлювати антени, налаштовувати обладнання - в XXI столітті телебачення доступне кожному власникові смартфона. Дивитися українське ТБ можна з будь-якого пристрою всюди, де є Інтернет і вільна хвилинка.

Наприклад, офіційний телевізійний оператор Ланет.TV може похвалитися низкою привабливих переваг, які дозволять дивитися ТБ (Україна):

  1. Кількість - до перегляду доступні 195 каналів.
  2. Якість - 86 каналів транслюються в FullHD.
  3. Try before you buy - доступний безкоштовний тестовий режим, що дозволяє не купити "кота в мішку".

Користуючись Ланет.TV, ви, наприклад, отримаєте можливість дивитися такі українські телеканали онлайн: СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші.

Рішення - дивитися ТБ онлайн (українські телеканали) або віддати перевагу проведенню часу перед телеекраном - завжди залишається за глядачем, кожен обирає власний варіант з урахуванням особистих потреб і способу життя. А вибирати вимогливому українському споживачеві телекомунікаційних послуг є з чого.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА