15:35 21.11.2019

В Снятині відкрито сучасний Центр обслуговування клієнтів

2 хв читати

21 листопада для 20 тисяч споживачів газу Снятинського району запрацював новий сучасний Центр обслуговування клієнтів. Тут  швидко, якісно та комфортно можна отримати весь спектр послуг: починаючи від консультацій по особовому рахунку, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі.

Відкриття ЦОК у Снятині є черговим етапом реалізації комплексної програми "Івано-Франківськгазу" з розвитку клієнтського сервісу. Наразі такі центри успішно працюють в п’яти містах Прикарпаття.

Першим споживачів зустрічає адміністратор зони ресепшн. Він надає консультації із загальних питань та допомагає провести оплату через платіжний термінал. Додатково обслуговують споживачів троє кваліфікованих операторів. А ще – створені комфортні умови перебування у зонах очікування, що задовольняють усі потреби відвідувачів.

Сучасні технології обслуговування та доступність дають можливість клієнтам зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі нововведень на газовому ринку країни.

"Цього року ми відкрили три центри обслуговування клієнтів: в Долині, Надвірній і Снятині. Кількома роками раніше – в Івано-Франківську, Калуші і Коломиї. У них дотримана  головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися у ньому", - розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ "Івано-Франківськгаз" Юрій Колодій.

 Для зручності клієнтів, додатково "Івано-Франківськгаз" впроваджує нові онлайн-сервіси. Вони допомагають користувачам природного газу швидко і якісно вирішувати усі газові питання.

У найвіддаленіших населених пунктах споживачі газу можуть скористатися послугами мобільного ЦОКу. І це єдиний в Україні мобільний центр з надання комунальних послуг.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА