14:33 17.01.2020

На телеканалі "НАШ" розпочинається парад прем’єр!

1 хв читати

Уже завтра, 17 січня, о 18:00 стартує нове ток-шоу "Тиждень".

Відтепер щоп’ятниці на телеканалі "НАШ" дивіться головне ток-шоу з підсумками важливих подій тижня.

5 годин інтерактивного ток-шоу, формат якого змінюється від дебатів до спільного обговорення найголовніших подій тижня.

У новій програмі "Тиждень"ведучі Ростислав Сухачов та Анастасія Гусарєва будуть вести розгорнутий зрозумілий діалог із гостями студії - відомими політиками, дипломатами, лідерами думок, експертами.

"Ток-шоу "Тиждень"- за один вечір п’ятниці дізнаєтеся про головне від головних. Для нас важливо, щоби НАШ глядач не просто був у курсі головних подій тижня, а й зрозумів причину їхнього виникнення, зміг зробити власні висновки"— коментує Ростислав Сухачов.

"Я провела безліч прямих ефірів у діалозі з лідерами думок і знаю, наскільки це важливо, щоби глядач не просто побачив та послухав, а й зрозумів причини і наслідки подій. У новому проекті ми будемо говорити  просто та зрозуміло для НАШих телеглядачів " — ділиться Анастасія Гусарєва.

Новий формат на телеканалі "НАШ" передбачає нові програми, прямоефірні проекти, а також оновлення візуального оформлення.

У новому сезоні на оновленому НАШому буде ще більше інтерактиву, більше експертів, більше поглядів. Слідкуйте за новинами НАШого. Уже з понеділка - запуск нових проектів на телеканалі "НАШ".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА