17:20 20.01.2020

Київстар збільшує кількість послуг у тарифі "Київстар Дзвінки" без зміни вартості

2 хв читати

Відтепер майже 1 мільйон абонентів Київстар, які користуються тарифним планом "Київстар Дзвінки", отримають у 6 разів більше мегабайтів мобільного інтернету: 3000 Мб замість 500 Мб. При цьому вартість послуг не зміниться.

У тарифному плані "Київстар Дзвінки", також надаються безлімітні дзвінки у мережі та 50 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів України.  

Зміни пов'язані зі значним збільшенням використання мобільного інтернету в мережі Київстар. За підсумками 3 кв. 2019 року абоненти збільшили використання дата-трафіку на 70%, порівняно з аналогічним періодом 2018 року. У середньому один абонент Київстар використовує 4000 Мб дата-трафіку на місяць.

Для того, щоб швидкісний мобільний інтернет став доступним для якомога більшої кількості жителів України, Київстар активно інвестує у розвиток мережі. З 2015 року компанія інвестувала понад 25 млрд грн у розвиток 3G та 4G зв’язку. Мережа 4G Київстар сьогодні працює вже у 9,5 тисячах міст та сіл України, де проживає 74% населення країни.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА