09:55 26.02.2020

Яким буде Парад надій-2020: очікують більше 1000 учасників з 80 спортивних клубів

3 хв читати

Яким буде Парад надій-2020: очікують більше 1000 учасників з 80 спортивних клубів, а в 36 категоріях розіграють 300 комплектів медалей та кубок Фокстроту

7-8 березня столичний виставковий центр «АККО Інтернешнл» (пр  Перемоги, 40-Б), прийматиме ХХХІ фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій 2020» - найстарший фестиваль України зі спортоивних танців. Школа танців Федорчук за підтримки Групи компаній "Фокстрот" та Геннадія Виходцева готують традиційне свято спорту та грації у перші весняні вихідні 2020 року.  Організатори збирають міжнародну суддівську колегію з України та Європи та готують сервіс високого рівня: просторий зал з танцювальним паркетом, зручні роздягальні, послуги стилістів, майстрів по зачіскам та фотографа, кафе і танцювальний магазин, шоу відомих зірок спортивного танцю та неперевершена атмосфера змагань.

Протягом 2-х днів буде розіграно 300 комплектів медалей у латино-американській та європейській програмах між учасниками  36 категорій, де лише базовими є назви «Діти», «Ювенали», «Юніори», «Юніори Rising Star», «Молодь», «Дорослі», «Сеньори», а за ними цифри позначають специфіку підготовки та віку учасників «Юніори-1», «Ювенали 1+2», «Молодь+Дорослы С+В» тощо. Як завжди, цікавою буде категорія Pro Am, де на паркет вийдуть пари у складі тренера та учня та представлять суддям свою майстерність на виконання  вальсу, румби, джайву та фокстроту.

Парад 2020 традиційно розіграє "Кубок Фокстроту" на краще виконання однойменного танцю. У 18-й раз бренд «Фокстрот» нагородить тих, хто найкраще розуміється на ритмах, пластиці та малюнку однойменного танцю. Подібний кубок розігрується лише на «Параді надій», аналогів в Україні і світі йому, як говорять організатори, немає.

 –  Танець Фокстрот вважається найелегантнішим танцем європейської програми, - розповідає Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужена тренерка України та засновниця міжнародних змагань «Парад надій». - Я вдячна нашим партнерам за можливість включити в програму фестивалю змагання за Кубок Фокстроту, яких немає на жодному іншому турнірі з бальних танців. За цей кубок змагаються кращі спорстмени! Так минлого року його виграли вихованці столичного клубу «Альта» Єлизавета Перепелиця та Дмитро Родін, триразові чемпіони світу зі спортивних танців.

–  Цьогоріч Парад надій відкриває весну для усіх поціновувачів танцю як спорту та мистецтва, - ділиться очікуваннями від майбутнього свята генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, генеральний партнер турніру протягом 18 років. – Ми підтримуємо розвиток спортивних танців в Україні й пишаємося, що досягли повноліття нашого партнерства з турніром.  – Цьогоріч маємо 18 років щирої дружби та підтримки відомого танцювального фестивалю.

За роки буття «Параду надій»  організатори сформували традицію – кожен учасник має бути щасливим та відміченим подарунками. Тому вже на старті, коли учасники довжелезною колоною входять та шикуються у танцювальній залі, вони отримують подарунки – напої від ТМ «Садочок» від компанії ПепсіКо в Україні. Про менших танцюристів завжди дбає добрий партнер ТМ «Гулівер Країна», який надасть м’які сувеніри для юних переможців.

Інформаційну підтримку забезпечують давні медіапартнери «Параду надій» - головний партнер - медіа холдінг OBOZREVATEL, всеукраїнська газета  «День», всеукраїнська газета  «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та онлайн видання для активних людей «Рубрика».  Новини про фестиваль будуть доступні  на сайті головного новинного партнера «Телеканал “Прямий” та «Комсомольскої правди в Україні».

Промо-партнерство здійснює PR-агентство BeMyMedia. Переглянути  щоденник фестивалю, список учасників та суддів організатори пропонують на офіційній сторінці FB @ParadNadejd 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА