17:23 26.02.2020

Дієві стратегії в кіберпросторі: теми та спікери

3 хв читати

19 березня 2020 року в Києві відбудеться управлінська конференція «Дієві стратегії в кіберпросторі», яку можна вважати головною подією з кібербезпеки у країні.

У взаємопов’язаному цифровізованому світі неможливо самостійно долати виклики, що виникають у кіберпросторі та вже зачіпають переважну більшість бізнесів. Тому головна мета конференції – об’єднати ключових гравців з держави, приватного сектору та академічних кіл для спільного розвитку екосистеми безпечного кіберпростору в Україні та протидії кіберзлочинам.

Конференція "Дієві стратегії в кіберпросторі"  – це перший крок до такої взаємодії, місце зустрічі й обміну досвідом щодо стратегічних питань кібербезпеки. Запрошені спікери - національні та світові експерти, управлінці топ-рівня впливового бізнесу та держави.

Серед ключових тем обговорення та виступів – приклади стратегічного бачення та співпраці у сфері кібербезпеки:

Арсен Аваков, Міністр внутрішніх справ України, представить концепцію розвитку кіберполіції.

Андрій Коболєв, голова правління НАК "Нафтогаз України", розповість про реальний досвід та стратегію кібербезпеки на підприємстві критичної інфраструктури.

John Liau, відповідальний міжрегіональний агент United States Secret Service, розгляне кейси публічно-приватного партнерства та ефективної взаємодії правоохоронних органів США і бізнесу.

Світові експерти Matt LaVigna (President&CEO National Cyber Forensic and Training Alliance, США), Carsten Meywirtgh (керівник Дивізіону по боротьбі з кібер-злочинами, Bundeskriminalamt, Німеччина), Tyson Johnson (Головний операційний директор CyberNB, Канада)  візьмуть участь у панельній дискусії про роль недержавних організацій у розробці стратегій кібербезпеки.

Володимир Павелко, спів-ініціатор та СЕО Глобального центру взаємодії у кіберпросторі (GC3), представить концепцію розвитку незалежної інтеграційної платформи для кіберспільноти України.

Кібербезпека – потужний важіль впливу на результати бізнесу. Про виклики цифрової трансформації, стратегічні альянси та гуманітарні аспекти йтиметься у другому блоці виступів:

Володимир Бородянський, Міністр культури, молоді та спорту України, розповість про гуманітарну стратегію в цифрову еру.

Lothar Renner, керуючий директор з кібербезпеки EMEAR, Cisco, має досвід розбудови екосистем кібербезпеки. Він розкаже, якими є особливості партнерств у кіберпросторі та як диригувати такі альянси.

Також розглянемо кейси та нові підходи у розвитку бізнесу: як кібербезпека впливає на ефективність, та які при цьому є можливі загрози.

Окремий блок конференції присвячений розвитку майбутнього в цифрову еру. У центрі уваги – тренди цифровізації й цифрової трансформації:

Олексій Янковський, партнер KPMG, керівник практики з надання консультаційних послуг у сфері інформаційних технологій і кібербезпеки, окреслить поточну ситуацію у кібербезпеці та майбутнє кіберзагроз.

David Piggot, Chief Information Security Officer Qintel, також є викладачем у Carnegie Mellon University (США). Він ділитиметься досвідом щодо управління ризиками в кібербезпеці та стратегії навчання CISO .

 

Детальніше про програму конференції та умови участі: https://cyberconf.com.ua

 

Організатор заходу – GC3 (Global Cyber Cooperative Center),

За підтримки МВС України, НАК "Нафтогаз України", Департаменту кіберполіції Національної поліції України

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА