17:53 31.03.2020

Де ремонтують Apple iMac у Києві?

2 хв читати

Моноблочні комп’ютери Apple — це складні високотехнологічні пристрої, у виробництві яких використовуються найсучасніші технічні досягнення. Тому не дивно, що за ремонт такої складної техніки беруться далеко не всі сервіси, якщо і беруться — завжди існує ймовірність, що замість допомоги ви отримаєте лише додаткові проблеми. Це пов'язано з тим, що «кустарні» сервіси які лагодять все, починаючи від побутової техніки і закінчуючи технікою Apple — просто не в змозі надати дійсно якісні послуги. Адже для успішного ремонту вашого iMac необхідне: спеціальне обладнання, cклад оригінальних комплектуючих, софт для тестування, прошивки, досвідчені інженери-електронщики та інше.

Куди ж звернутися за допомогою в разі несправності комп'ютера, якщо ваш iMac не вмикається, не завантажується, шумить, гріється, або іншим способом проявляє несправність?

Сьогодні ми хочемо порекомендувати професійний сервісний центр Apple «BashMac», який надає якісні послуги ремонту iMac у Києві. Даний сервіс займається обслуговуванням «яблучної» техніки вже понад 11-ти років, модернізація, чистка, налаштування, ремонт моноблоків iMac – являються одним із основних напрямків діяльності сервіса BashMac, за цей час заслуживши авторитет одного з кращих неавторизованих сервісів Apple в столиці України. Компанія має в своєму розпорядженні власний склад оригінальних запчастин на iMac всіх моделей, професійне обладнання, штат висококваліфікованих майстрів-інженерів.

Послуги ремонту iMac від сервісу «BashMac»

Сервіс надає повний цикл послуг з ремонту і обслуговування моноблоків Apple. В першу чергу, ви отримаєте якісну діагностику техніки. На основі її результатів будуть запропоновані найоптимальніші варіанти вирішення несправності. Це може бути: заміна комплектуючих, компонентний ремонт, заміна відеокарти, профілактична чистка з заміною термопасти, чистка екрану від плям. Пропонуємо доступну модернізацію iMac: встановлення швидкого SSD диска замість HDD (або додатково), збільшення обсягу оперативної пам'яті. Крім того, ви можете замовити налаштування, встановлення і оновлення macOS, Windows на Apple iMac, програм, плагінів, доповнень.

В ремонті iMac сервіс використовує тільки оригінальні запчастини Apple. Варто зауважити, сервіс BashMac не використовує копії комплектуючих, тільки оригінали. Це означає, що при заміні комплектуючих на ваш комп’ютер будуть встановлені деталі рідної, високої якості, що в свою чергу гарантує надійність та довготривалість роботи вашого iMac. На всі послуги сервісу діє гарантія, а ціни — оптимальні для столиці.

Сервіс по ремонту iMac у центрі Києва

Знайти сервісний центр BashMac не складно — офіс компанії знаходиться у самому центрі міста, в «Малому Пасажі» (вул. Велика Васильківська, 18).

Користуючись громадським транспортом, то найближчими станціями метро будуть «Площа Льва Толстого», «Театральна». На авто можна їхати від «Бессарабської площі», вулиці Хрещатик, бульвару Тараса Шевченка. Напрямок маршруту та контакти сервісу можна переглянути на офіційному сайті «BashMac».

Тож Ваша техніка в надійному сервісі!

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА