16:09 07.04.2020

Чат бот Doctor Online тепер доступний у Viber

3 хв читати

Київстар спільно з мобільним сервісом моніторингу здоров'я Doctor Online запустили власний чат-бот у найпопулярнішому серед українців месенджері Viber. У боті для користувачів буде доступно кілька опцій:

-перейти на завантаження додатку Doctor Online та отримати професійну консультацію понад 60 лікарів безкоштовно;

-замовити доставку ліків через Liki24.com, Нову Пошту, Укрпошту;

-пройти онлайн-тест, який дозволить виявити чи знаходитеся ви в групі ризику до захворювання на COVID-19;

-отримати відповіді на найпопулярніші запитання з приводу симптомів та захворювання COVID-19;

Посилання на чат-бот https://vb.me/9ea815

”Зараз немає нічого важливішого, ніж піклуватися про своє здоров’я. Саме тому ми зробили консультації безкоштовними у додатку, щоб всі #простозалишалисявдома і мали змогу проконсультуватися з лікарем онлайн. Для того, щоб ще більше користувачів мали доступ до нашого сервісу, ми стали партнерами із найпопулярнішим месенджером в Україні - Viber. Cподіваємося, що ще більше громадян матимуть доступ до кваліфікованих консультацій лікарів і не будуть займатися самолікуванням. А лікарям, які зараз знаходяться на передовій, ми знизимо навантаження кількістю звернень, та вони зможуть зосередитися на лікуванні більш складних захворюва”- коментує Павло Даніман, маркетинг-директор компанії Київстар.

Варто зазначити, що за чотири місяці існування додатку його завантажили понад 100 тисяч користувачів, а за добу лікарі надають понад тисячу консультацій. Окрім цього, Doctor Online це додаток #1 серед усіх медичних онлайн-сервісів у нашій країні в App Store та Play Market.

”Сьогодні додатки для обміну повідомленнями дозволяють вирішувати безліч завдань користувача від зв'язку з рідними і близькими, до грошових переказів і консультації з медиками в режимі онлайн. Це особливо актуально зараз - в умовах суворого карантину. Ми дуже раді співпрацювати з такими компаніями як Київстар та Doctor Online, адже наші спільні розробки не просто змінюють щоденне життя користувачів в кращу сторону, а й допомагають зберегти життя багатьох людей”, - стверджує Атанас Райков, директор з розвитку бізнесу Viber в СНД, Центрально-Східній Європі, країнах Близького Сходу і Північної Африки.

Нагадаємо, додаток Doctor Online – це додаток у сфері телемедицини, розроблений однойменною компанією за підтримки Київстар.  У застосунку Doctor Online користувачі зможуть: безкоштовно звернутися до обраного спеціаліста за консультацією як через чат, так і через відео або аудіо дзвінок, отримати направлення на аналізи до  лабораторії-партнера ”Сінево”,замовити доставку ліків у партнера додатку Liki24.com, а також запланувати в календарі графік прийому медикаментів, і в потрібний час додаток нагадає про необхідність прийому ліків.

На сьогодні у підтримці додатку ”Doctor Online”працює понад 60 кваліфікованих спеціалістів. Серед них є сімейні лікарі, терапевти, педіатри, урологи, кардіологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи та невропатологи. За добу вони готові провести до 5 тисяч консультацій.  

Додаток доступний для використання абонентам усіх мобільних операторів. Мегабайти за користування додатком списуватимуться згідно тарифного плану.

Варто зазначити, що всі персональні дані користувачів надійно захищені. Компанія Доктор Онлайн дотримується кращих світових практик шифрування, зберігання та захисту інформації. Використовується захищена платформа для чат-аудіо-відеозв’язку, що забезпечує зберігання та нерозголошення персональних даних користувачів згідно «Угоди користувача» та відповідно до законодавства про захист персональних даних.  

Додаток ”Doctor Online” доступний для завантаження за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: [email protected]www.kyivstar.ua.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА