10:05 09.04.2020

Міжнародна страхова компанія («МСК») збільшила капітал до 29.958.110 гривень

1 хв читати

Наприкінці березня 2020 року відбулися загальні збори учасників Міжнародної страхової компанії «МСК», де було затверджено збільшення статутного капіталу на суму 5 (п’ять) мільйонів гривень.

Загальний регулятивний капітал компанії після доформування склав 29 958 110 грн.

За словами основного бенефіціара та голови наглядової ради «МСК» Кирила Нефьодова: «Це лише перше збільшення фондів у цьому році. Акціонери планують подальшу грошову підтримку та програму реінвестування, яка була затверджена наприкінці 2019-го. Крім того, результати роботи компанії за I квартал 2020 року є досить переконливими. Менеджмент успішно втілює інновації, і природна реакція власників - підтримати позитивні зміни. Ми вдячні Правлінню та команді за віддачу та ефективність».

Нагадуємо, що «МСК» спеціалізується на роздрібному страхуванні, має 22 ліцензії, зелену відзнаку світлофора МТСБУ та є одним із лідерів ринку онлайн-продажів та продажів електронних полісів ОСЦПВ.

Серед власнікив «МСК» є фінансисти та крупні гравці аграрного та інжинірінгового секторів економіки нашої країни, вітчизняний венчурний фонд та ТОП-менеджмент компанії.

Сайт МСК

Facebook МСК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА