18:00 28.05.2020

Чи сприятиме прийняття Закону "Про внутрішній водний транспорт" в Україні залученню більшої кількості інвесторів до цього сектору?

1 хв читати

24 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла в першому читанні Закон "Про внутрішній водний транспорт" в Україні. Рішення підтримали 243 члени Верховної Ради України.

Напередодні розгляду проєкту Закону у другому читанні Голова підкомітету з питань річкового транспорту Комітету з питань транспорту та інфраструктури ВРУ пан Артем Ковальов повідомив наступне:

- чому важливо прийняти цей Закон;

- цілі та переваги цього Закону для бізнес-сектору та громадян;

- рекомендації для членів ВРУ перед розглядом проєкту Закону у другому читанні.

Хто ми:

Основною метою проєкту технічної допомоги "Сприяння транспортному розвитку річки Дніпро" є допомога Міністерству інфраструктури України у розвитку сектору ВВТ в Україні відповідно до законодавства ЄС та найкращих практик.

Допомога надається при розробці нового Закону "Про внутрішній водний транспорт", розробці підзаконних актів з метою підвищення потенціалу та можливостей різних державних структур для здійснення їх функцій щодо розвитку ВВТ, необхідних для повноцінного функціонування сектору ВВТ.

Команда проєкту "Сприяння транспортному розвитку річки Дніпро", що фінансується ЄС, також допомагає Міністерству інфраструктури України в підготовці Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України, Плану транспортного розвитку річки Дніпро та довгострокового Плану розвитку річки Дніпро, щоб визначити, серед іншого, необхідні інвестиції з боку держави.

Слідкуйте за новинами проєкту на Facebook @dniprotransportdevelopment

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА