13:49 03.06.2020

5 способів заощадити гроші для покупки омріяного товару

3 хв читати

Почніть відкладати фіксований відсоток із заробітної плати

Найкраще відкладати 10-15% від отриманого доходу. Це може бути заробітна плата або інші грошові надходження. Відсоток, який Ви можете відкладати залежить від Ваших щомісячних витрат і від розміру доходів. Робити це потрібно, як тільки грошові кошти надійшли на рахунок. Це повинно стати звичкою. Інакше внутрішні переговори з самими собою в дусі: "Що може статися, якщо я в цьому місяці нічого не відкладу?" або "Можливо у наступному місяці відкладу за два місяці?" або "Можливо варто a взяти кредит онлайн у цьому місяці?" не призведуть до накопичення грошей на покупку омріяного товару. Ви так і будете відкладати процес накопичення грошей до "кращих часів".

Підключити "скарбничку" до банківської карти

Автоматичне перерахування грошей - відмінний спосіб "не забути" відкласти потрібну суму грошей на ощадний рахунок. "Скарбничка" - чудовий помічник для автоматизації накопичення грошових коштів на покупку омріяного товару. Завдяки цьому банківському сервісу можна відкладати фіксований відсоток зарплати автоматично. Це зручно і дисциплінує.

Челлендж

Змагайтесь самі з собою. Якщо Ви азартна людина, влаштуйте челлендж. Пообіцяйте самому собі накопичити певну суму грошей до певної дати. Або влаштуйте виклик собі самому в тому, щоб кожен новий місяць відкладати більше грошей, ніж у попередній місяць. Якщо Вам не вистачає зовнішнього спостерігача для здійснення подібної мети, то поспорьте з другом або родичем, що зможете домогтися поставленої мети. Тільки не сперечайтеся на гроші. Є ризик, що Ви програєте і тоді не тільки виграєте челлендж, але і втратите гроші.

План

Ваш план спрацює на 100%, якщо Ви точно знаєте що хочете купити, яка сума грошей для цього потрібна і розрахувати період, за який це можливо здійснити. Найпростіший спосіб реалізації цього варіанта накопичення грошей - це розділити потрібну суму на покупку омріяного товару на кількість днів або місяців. Отримана цифра покаже Вам, скільки потрібно відкладати щодня/щомісяця.

Збирайте гроші від не здійснених покупок

Все, що Ви не витратили - значить Ви заощадили. Цей спосіб накопичення грошей на покупку омріяного допомагає Вам уникнути імпульсивних покупок. Кожен з нас витрачає гроші не тільки тому, що нам необхідний той чи інший товар. Часто ми купуємо щось для отримання позитивних емоцій. Але пам'ятайте, що надходження грошей на накопичувальний рахунок для покупки омріяного товару - теж привід для радості. Якщо Ви схильні до імпульсивних покупок, кожен раз як щось купити, подумайте про те: чи так Вам потрібна ця річ. І якщо Ваша відповідь "Ні", тоді відкладіть суму, яку збиралися витратити на накопичувальний рахунок.

Чудово, коли виходить втілити свої мрії у реальність. Останнім часом ми більше думали про те, що нам потрібно, а не чого нам хочеться. Карантин змусив практично кожного з нас зробити переоцінку цінностей. Найчастіше ми витрачаємо гроші на те, що нам потрібно для того, щоб пережити карантин і самоізоляцію. Але що робити тоді, коли гроші закінчуються для покупки навіть товарів першої необхідності? Вихід є з будь-якої ситуації. Отримуйте до 15000 гривень за 15 хвилин на банківську карту, не виходячи з дому, в Топ Кредит. Для оформлення позики потрібен паспорт, код і банківська карта. Отримуйте гроші на те, що Вам потрібно тут і зараз.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА