12:09 05.06.2020

Освітня компанія ЯвКурсі оголошує про 300 нових вакансій по всій Україні

3 хв читати
Освітня компанія ЯвКурсі оголошує про 300 нових вакансій по всій Україні

Протягом останніх трьох місяців наш колектив збільшився на 57 нових колег і ми готові надати ще принаймні 300 робочих місць для амбітних професіоналів. Як нам вдалося не просто пережити важкий для усіх період, але й продовжити стрімкий розвиток у період кризи?

Працевлаштування в період карантину для багатьох здається малоймовірним. Але професіонали та амбітні лідери, що звикли цілеспрямовано добиватись результатів, потрібні у всі часи. Протягом останніх трьох місяців наш колектив збільшився на 57 нових колег і ми готові надати ще принаймні 300 робочих місць для амбітних професіоналів.

Як нам вдалося не просто пережити важкий для усіх період, але й продовжити стрімкий розвиток у період кризи? Цей досвід стане у нагоді і компаніям і людям, що замислюються над зміною місця роботи, чи, нажаль, залишились без роботи.

Ми зосередились на двох найважливіших цілях:

1. перевести основну діяльність компанії в онлайн;
2. організувати процес з пошуку, навчання та адаптації нових колег у дистанційному режимі.

Звісно, для міжнародноії компанії, що спеціалізується на сучасних технологіях навчання, перехід в онлайн простіший, ніж для інших сфер бізнесу. Але все одно вимагає чіткої організації усіх процесів, забезпечення працівників необхідним обладнанням та вдосконалення IT-інфраструктури.

Процес дистанційного пошуку людей — не менш важливий. Тут став у нагоді міжнародний досвід нашої експертної ради та Міжнародного інституту інновацій. Світова практика полягає у використанні багатьох IT-інструментів, та напруженої праці HR-спеціалістів високого рівня, щоб знайти та відібрати найкращих кандидатів. Також важливо приділити увагу комфортному та ефективному процесу навчання та адаптації у колективі, що працює повністю віддаленно. Завдання складне, але ми вже маємо відлагоджену систему відбору і навчання викладачів, що дозволяє з тисячі заявок отримувати у середньому 12-15 найкращих викладачів в Україні.

Цю систему ми адаптували для пошуку експертів-консультантів у відділ продажу освітніх програм від ЯвКурсі. І вона зарекомендувала себе якнайкраще і цього разу. Основні кроки:

· Пошук кандидатів.
Тут найбільш ефективними виявились соціальні мережі, що дозволяють донести інформацію про вакансію саме кандидатам необхідного профілю. Слід зазначити, що досить багато людей подаються на вакансії, не читаючи оголошення повністю та не намагаючись дізнатись принаймні базову інформацію про компанію. У нас вони відсіюються автоматично. Для відповідей на додаткові питання кандидатів ми також створили сайт вакансій: job.yavkursi.com.


· Проста система подачі заявки на вакансію та максимально автоматизований базовий відбір кандидатів.
Ми одними із перших в Україні реалізували процес подачі заявки на вакансію на основі ботів для мессенджерів Facebook https://m.me/yananimator та Телеграм https://t.me/yananimator_bot. Переважній більшості кандидатів цей підхід видається дуже зручним, хоча і незвичним. Компаніям, що планують використовувати подібні технології, радимо зробити діалог в месенжері максимально продуманим та лаконічним. А кандидатам, що пишуть про себе, варто подумати, як чітко представити свої сильні сторони під час спілкування з представниками компанії у чаті.


· Онлайн-співбесіда з кандидатами, що пройшли перший відбір.
Головна мета — визначення потенціалу людини: хто має потрібний досвід і зможе стати гідним членом колективу, а кому потрібно ретельне навчання, а хтось, можливо, може одразу очолити певний напрям роботи.

Слід зазначити, що серед наших кандидатів досить велика частка представників туристичної галузі, яка найбільше постраждала від карантину, але є і психологи, і маркетологи, і навіть бармени. Ми радо ділимось досвідом з партнерами та надаємо рекомендації людям, що прагнуть проявити себе якнайкраще та отримати гідну роботу і плануємо і надалі створювати нові робочі місця.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА