20:41 06.07.2020

«Епіцентр» передав 22 апарати ШВЛ у регіони України

3 хв читати

Сучасні апарати для штучної вентиляції легенів отримали лікарні Київської, Львівської, Хмельницької областей та міста Київ

Компанія «Епіцентр К» передала 22 апарати штучної вентиляції легенів до медичних закладів України, які лікують хворих на коронавірус. Медичне обладнання за рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я було розподілено між лікарнями Київської (5 апаратів ШВЛ), Львівської (5), Хмельницької (7) областей та міста Київ (5).

«Компанія «Епіцентр» докладає всіх зусиль, щоби допомогти медикам протистояти COVID-19. Ми взяли на себе зобов’язання забезпечити лікарні України сучасним обладнанням та передали 22 апарати ШВЛ Oricare V8600 (США) для потреб лікарів України», — зазначає генеральний директор компанії «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

Апарати ШВЛ є ключовим елементом у лікуванні пацієнтів із коронавірусом, що мають важкі ускладнення дихальної системи та потребують шпиталізації. «Апарати Oricare V8600 - реанімаційне обладнання експертного класу, яке слугуватиме лікарням для порятунку дорослих та маленьких пацієнтів», — розповідає заступник генерального директор, директор із роздрібної торгівлі «Епіцентр К» Володимир Гончаров. Ці апарати ШВЛ компактні та мобільні, з потужним акумулятором та не потребують наявності компресора, що робить їх легким у переміщенні та дає змогу ефективно працювати у відділеннях реанімації та інтенсивної терапії.

«Сьогодні в лікарнях Києва перебуває 278 пацієнтів із коронавірусною хворобою, з них 46 у важкому стані й  у будь-який момент їм може знадобитися підключення до апарату штучної вентиляції легенів, — зазначає заступник директора Департаменту охорони здоров’я м. Києва Галина Зборомирська. — Показник летальності від коронавірусу в Україні один із найнижчих у світі й у цьому є велика заслуга наших лікарів, а апарати ШВЛ для них — важливий помічник у боротьбі з COVID-19».

Важливо, що це медичне обладнання слугуватиме лікарням і після закінчення пандемії COVID-19. «Завдяки цьому обладнанню ми зможемо покращити рівень медичної допомоги, яка надається пацієнтам не тільки з ускладненнями через коронавірус, але й тим, хто потребує реанімаційних заходів через інші тяжкі стани. Ці апарати ШВЛ будуть використовуватися впродовж багатьох років для того, щоби рятувати життя наших пацієнтів та полегшувати роботу лікарів», — говорить голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет.

З початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні компанія «Епіцентр» відгукнулася на ініціативу Президента України Володимира Зеленського щодо забезпечення закладів охорони здоров’я необхідними засобами захисту й обладнанням для боротьби з COVID-19. У межах цієї співпраці в травні «Епіцентр» передав гуманітарний вантаж — 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів — в усі обласні центри країни.

«Епіцентр К» також узяв кураторство над Хмельницькою областю. Представники компанії увійшли в оперативний штаб, створений при Хмельницькій ОДА, який уже надав допомогу 72 закладам охорони здоров’я та 5 соціально-інституційним закладам догляду за вразливими категоріями населення Хмельниччини.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА