13:06 23.09.2020

Колективне звернення кандидатів Гостомельскої ОТГ до президента України та керівника Київського обласного осередку ПП "Слуга Народу" О.Дубінського

1 хв читати

Відкрите звернення Сергія Возного, кандидата на голову Гостомельської ОТГ, та кандидатів  в депутати Гостомельскої ОТГ

Ми, команда кандидатів в депутати Гостомельскої ОТГ від ПП “Слуга Народу", викладаємо публічно список кандидатів до ради Гостомельської ОТГ, затверджений на конференції, яка відбулася 18 вересня 2020 року під головуванням Олександра Дубінського.

За нашою інформацією, з'явився паралельний список самозванців на чолі з Юрієм Марчуком, у склад якого входять Євген Штутман, Наталія Сапоненко, Олена Захарчишина та інші.

Наголошуємо, що нашою командою була повноцінна передвиборча співпраця з районним та обласним штабом, проведено всі організаційні заходи для підготовки до виборчих перегонів у раду Гостомельської ОТГ від ПП “Слуга Народу”, а саме: навчання кандидатів у депутати, навчання членів територіальної виборчої комісії, розміщено велику кількість агітаційних матеріалів по Гостомельському ОТГ та багато іншого, що підтверджують фотографії та скріншоти.

Ми вважаємо, що соратники з обласного штабу партії просто діють за спиною лідера Олександра Дубінського. Саме тому просимо невідкладно втрутитися в ситуацію та не паплюжити команду президента Володимира Зеленського.

Всіх, хто також, як і наша команда, постраждав від таких "схематозів" та кулуарних "договорняків", просимо долучатися до нашої кампанії за справедливість.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА