14:21 19.10.2020

Фонд Віктора Лещинського нагородив переможців студентського конкурсу

2 хв читати

Київ, 19 жовтня 2020

До 90-річчя найстарішого вітчизняного вузу, який готує кадри для будівельної галузі, пройшов конкурс "Ефективні технології в будівництві".

Ініціаторами змагання став Національний експертно-будівельний альянс України, а також відділ стратегічного управління Київського Національного університету будівництва і архітектури. За словами Віктора Лещинського, президента альянсу, професора університету, досвідчені будівельники хочуть підтримати молодих вчених.

"Неймовірні проекти, несподівані рішення, відкриття - все це притаманне молодим. Нові технології з'являються на студентській лаві? А чому б і ні! Талановита молодь готова просувати новації в будівництві та архітектурі, ми охоче її підтримуємо", - упевнений глава альянсу.

Призи та нагороди переможцям забезпечив Фонд Віктора Лещинського.

"Конкурсної комісії було складно визначити переможців. Розгорілися гострі дискусії, а це говорить про те, що роботи були конкурентними і дуже цікавими ", - поділився враженнями Петро Куликов, ректор КНУБА.

Віктор Лещинський, президент НЕБАУ і Петро Куликов, ректор КНУБА з переможцями конкурсу "Ефективні технології в будівництві"

Результати оголосили на вченій раді університету.

Перше місце поділили між собою Анна Григорова та Іван Максимюк. Друге - зайняв Владислав Добровольський, а третє - виборола Марія Василюк. Переможці отримали фірмові годинники і грошові призи.

Лауреатами конкурсу стали також Сергій Долгополов, Надія Васильєва і Дмитро Іванцов, яким також вручив фірмові годинники.

В кінці нагородження я розіграв між учасниками iPhone 11. Його володаркою стала Марія Василюк.

Віктор Лещинський зазначив, що в НЕБАУ завжди раді прийняти студентів на практику, а згодом і на роботу. Саме тому підтримка молодих фахівців триватиме і надалі.

Віктор Лещинський з командою студентів-переможців конкурсу до 90-річчя КНУБА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА