10:30 21.10.2020

ТОП 5 кращих ресторанів в Житомирі

2 хв читати

Для людей, що віддають перевагу смачно і корисно поїсти ми зібрали ТОП кращих ресторанів в Житомирі https://1552.com.ua/catalog/restorani/, які повністю відповідають всім вимогам своїх численних клієнтів.

Рейтинг:

  1. Ресторан "Пан Марципан".
  2. Ресторан "Фамілія".
  3. Ресторан "Підкова".
  4. Ресторан "Шале".
  5. Ресторан "Буржуа".

Ви завжди можете відвідати будь-який з цих ресторанів, коли будете у Житомирі. Опис ресторанів з представленого ТОП:

Ресторан "Пан Марципан"

Пан Марципан

Ресторан відрізняється дуже смачними стравами і великими порціями, тому ви завжди зможете втамувати свій голод в комфортабельній обстановці. Багато клієнтів виділяють зручну парковку для автомобілів, розташовану поруч з рестораном і ввічливий персонал, який готовий виконати будь-яке бажання клієнтів. Офіціанти завжди готові допомогти і підказати, яке найкраще блюдо замовити. У домашній атмосфері ви можете відпочити і поспілкуватися в колі родини або друзів

Ресторан "Фамілія"

Ресторан Фамилия

Сімейний ресторан, який дуже популярний у великого числа людей, тому як тут, вам пропонують великий асортимент різних страв по відносно невисокій вартості. Різноманітна і вишукана кухня з натуральних продуктів здивує самого вимогливого клієнта. Люди всією сім'єю приходять в цей ресторан, щоб насолодитися стравами, які готують справжні професіонали своєї справи. Знайти в Житомирі хороший ресторан ви зможете без особливих зусиль в категорії "Ресторани" https://1552.com.ua/.

Ресторан "Підкова"

Ресторан Подкова

Справжній ресторан, де вас пригощають від щирого серця. Тут клієнту доступна велике меню, де він зможе замовити найулюбленіші і смачні страви, які не залишать нікого байдужим. Щоб закріпити дуже приємне враження від вподобаних страв, клієнти ресторану можуть замовити фірмові наливки, які готують за унікальними рецептами. Відмінне обслуговування, жива музика і караоке - все це для вашого незабутнього свята.

Ресторан "Шале"

Ресторан Шале

Дуже популярний ресторан, який розташовується в мальовничому місці. Основний зал ресторану зроблений в класичному стилі і дозволяє з комфортом насолоджуватися улюбленими блюдамі. Прийнятні ціни задовольнять побажання кожного гостя. Чуйний і досвідчений персонал допоможе вибрати улюблене блюдо з величезного меню.

Ресторан "Буржуа"

Ресторан Буржуа

Комфортабельний ресторан, де можна скуштувати різноманітні страви, які готують досвідчені майстри своєї справи. У ресторані ви проведете найкращу вечірку, яскравий корпоратив, барвистий день народження і незабутнє весілля. Поруч з рестораном розташована парковка і кафе.

Відвідайте будь-який з представлених в ТОП ресторанів Житомира і гарний настрій вам гарантовано.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА