09:44 30.11.2020

Міжнародна страхова компанія долучилася до Ліги страхових організацій України

2 хв читати

Голова наглядової ради МСК Кирил Нефьодов зазначив

"У своєму розвитку наша компанія досягла певних зрушень у порівнянні із минулими періодами, тому співпраця та консолідація зусиль з Лігою допоможе нам ефективніше впливати на позитивні зміни у страховому законодавстві, взаємодіяти з іншими ланками страхового ринку та його стейкхолдерами. Крім того, МСК вже має багаторічний досвід роботи в лавах Харківського союзу страховиків, де ми цього року стали хедлайнерами ідей цифровізації страхування. Командна праця - це природний стан для нас. Я від імені всього колективу вдячний спільноті за запрошення до лав ЛСОУ.".

Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк відзначив:

"2020 року МСК займає активну позицію в процесах розширення ринку, виходить на різні майданчики з цікавими, нетривіальними ідеями та поглядами на розвиток страхування. І це стало потужним підґрунтям прийняття спільного рішення про приєднання МСК до Ліги страхових організацій України (ЛСОУ). Саме зараз українському страхуванню потрібні як активні фахівці та гравці, так і нові, інноваційні ідеї та рухи. Приєднання таких нових команд драйвить всю спільноту та рухає ринок до розвитку. Бажаю оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів із розвитку компанії МСК".

Міжнародна страхова компанія (МСК), заснована у Харкові, надає страхові послуги по всій Україні, має 20-річний досвід роботи і є лідером у Харківському регіоні та членом Харківського союзу страховиків. Найбільш привабливими її послугами є страхування від COVID-19 та інших роздрібних видів страхування майна та авто.

За рейтингом видання Insurance Top, за 6 місяців 2020 року МСК увійшла до топ-15 компаній на ринку ОСАЦВ та посіла друге місце за темпом приросту страхового портфеля.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА