12:38 11.01.2021

Компанія “ТЕДІС Україна” започаткувала всеукраїнський соціальний проєкт з підтримки будинків для людей похилого віку “Творімо добро”

3 хв читати

Компанія “ТЕДІС Україна”, національний лідер в галузі дистрибуції FMCG-товарів, запровадила соціальний проєкт «Творімо добро» з опіки шістьма будинками для людей похилого віку, які розташовані в Київській, Львівській, Вінницькій, Полтавській, Сумській та Донецькій областях. Наразі в цих будинках перебувають 613 літніх людей віком до 102 років.

Проєкт реалізується згідно Глобальних цілей сталого розвитку 2015-2030, визначених ООН, серед яких, зокрема, “Подолання бідності” (Ціль 1) і “Міцне здоров'я” (Ціль 3). Ці напрями актуальні для людей літнього віку та особливо тих, хто в силу різних обставин залишився без родинної підтримки і живуть в спеціальних соціальних закладах.

До проєкту «Творімо добро» увійшли Будинок ветеранів сцени ім Н. Ужвій (Київська область), хоспіс у м. Угнів(Львівська область), Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, Вишняківськийбудинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів (Полтавська область), Маріупольський пансіонат для ветеранів війни та праці №2 і Сумський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці. 

“Пандемія COVID-19 найбільш вразила людей похилого віку. Але тим, хто залишився без підтримки рідних та близьких, найважче. Компанія втілює національний проєкт з підтримки будинків престарілих «Творімо добро» аби привернути увагу українського суспільства до одиноких людей, їхніх проблем і потреб. Літнім людям надважливо розуміти, що вони не покинуті, що їхніми долями опікуються і вони заслуговують на вищу якість життя ніж ту, що мають зараз”, - підкреслив Тарас Корніяченко, генеральний директор компанії “ТЕДІС Україна”.

Першою благодійною акцією в межах проєкту стало вручення святкових наборів до новорічних та різдвяних свят. Завдяки розгалуженій логістичній мережі, фахівці компанії “ТЕДІС Україна” оперативно доставила подарунки до своїх нових підшефних. В 2021 році компанія «ТЕДІС Україна» буде системно підтримувати шість будинків престарілих і вже розробила наступні соціальні ініціативи в рамках проєкту «Творімо добро».

Довідка про компанію “ТЕДІС Україна”:

«ТЕДІС Україна» – одна з провідних українських компаній з надання логістичних та дистрибуційних  послуг в галузі споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки  групі прямих продажів з 340 найкращих фахівців, Компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 50 000 роздрібних точок продажу по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2500 співробітників.

Компанія входить в п’ятірку кращих у рейтингу “Найкращі компанії для лідерів” в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. «ТЕДІС Україна» увійшла в 5-ку серед усіх оптових компаній у ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019 рік.

Також компанія «ТЕДІС Україна» зайняла 8 місце в рейтингу «100 найбільших приватних українських компаній» і 26 місце в рейтингу «50 кращих роботодавців» за версіями журналу Forbes Ukraine.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА