14:55 22.04.2021

30-й ювілейний національний конкурс "Міс Україна-2021"

2 хв читати

Грандіозний фінал Національного конкурсу краси - "Міс Україна - 2021" - відбудеться вже у жовтні 2021 року в Палаці Україна.

До 30-ї річниці нова команда конкурсу з нестандартними ідеями та креативним баченням розпочинає підготовку до шоу "Міс Україна - 2021" разом із новою власницею та головою комітету - Веронікою Щіпцовою. Команда планує залучити в якості партнерів відомі українські та міжнародні бренди, аби підняти конкурс на значно вищий рівень.

Призовий фонд у 2021 році збільшено до 1 мільйона гривень. 25 фіналісток з різних регіонів України змагатимуться за омріяний титул "Міс Україна - 2021", ексклюзивну корону та 500 тисяч гривень. Володарки титулу "Міс Земля" і "Міс Інтернешнл" отримають грошові винагороди у розмірі 250 тисяч гривень кожна. А також організатори конкурсу приготували цінні призи та подарунки для всіх учасниць конкурсу.

Зміна вікових обмежень - важливе нововведення цього року. Відтепер подати заявки на участь у конкурсі зможуть дівчата віком від 17 до 26 років, отже, ще більше українок отримають унікальну можливість проявити себе у відборі на національний конкурс "Міс Україна". Крім того, аби зробити кастинг "Міс Україна-2021" ще масштабнішим, комітет конкурсу вирушить у тур країною. Першим містом, в якому пройдуть регіональні кастинги, стане Одеса.

Цього року журі конкурсу складатиметься як з українських представників, так і міжнародних зірок - експертів у сфері краси, моди й телебачення. Уже відомо, що одним з членів журі стане Джейкоб Арабо - голова міжнародної ювелірної компанії Jacob & Co. А також Юхан Нільсон - відомий мандрівник і посол Міжнародного союзу охорони природи. Інформація щодо повного складу журі буде оприлюднена пізніше.

Вперше в історії конкурсу перед фіналом відбудеться зйомка реаліті-шоу, яке відкриє для глядачів ексклюзивну інформацію про конкурсанток та бекстедж шоу "Міс Україна".

Переможниця фіналу конкурсу "Міс Україна" представить Україну на міжнародному конкурсі "Miss World" у грудні 2021 у Сан-Хуані, Пуерто-Ріко.

Слідкуйте за новинами конкурсу на офіційному сайті missukraine.ua, а також на сторінках Instagram (missukraine_official), Facebook (missukraineofficial) і Youtube (MissUkraine).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА