12:03 17.05.2021

Бренд Моршинська презентує нову лімітовану серію "Моршинська Спорт"

2 хв читати

Лейля Аджаметова, Михайло Кохан, Марина Бех-Романчук, Сергій Ємельянов та їх перше правило тренувань в новій лімітованій серії “Моршинська Спорт”

Моршинська Спорт_Лейля Аджаметова.jpg

Моршинська продовжує популяризувати активний спосіб життя, підтримувати український спорт, знайомити нас з головними правилами тренувань та справжніми титулованими зірками міжнародних змагань, олімпійцями й паралімпійцями, які щодня працюють на імідж нашої країни у світі.

Цьогоріч головними героями кампанії стали: переможниця та призерка Паралімпійських ігор, п’ятиразова чемпіонка світу з легкої атлетики Лейля Аджаметова, чемпіон світу та Європи і рекордсмен U-18 з метання молота Михайло Кохан, призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади зі стрибків в довжину Марина Бех-Романчук та чемпіон літніх Паралімпійських ігор, світу та Європи з параканое Сергій Ємельянов.

“Четвертий рік поспіль в рамках кампаній “Моршинська Спорт” ми знайомимось зі спортсменами, які надихають йти до своєї мети, хай там що, долати перепони на шляху до великих і маленьких перемог та не зважати на труднощі. Кожен з них –– приклад для наслідування, справжня суперзірка та обличчя українського спорту. Всі вони –– гордість, мотивація та стимул працювати над собою.

Спорт –– це щоденна боротьба, змагання з собою, що потребує сил та наснаги. Тренуйтесь, слідкуйте за гідробалансом та дотримуйтесь правил героїв наших кампаній. Природна Моршинська у поєднанні із класною фізичною формою — запорука нових рекордів. Доведено найкращими з найкращих”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Природна вода з Моршинської долини, що розкинулась поблизу східного схилу Карпатського хребта, допомагає покращити результати тренувань, має ідеально збалансований мінеральний склад та на 100% сприймається організмом. Зручна Моршинська Спорт –– перше правило тренувань! Це не просто слова. Це щоденне відновлення гідробалансу. Це нові рекорди та звершення. Це ваша внутрішня і зовнішня краса, загартований дух та незмінне правило кожного дня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА