14:01 24.06.2021

На ХVII Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека – 2021" вперше представила свою продукцію чеська виробнича компанія ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ с.р.о.

2 хв читати

Компанія представила: Бронежилет розроблений спеціально для Міністерства Оборони України. Жилет комплектується м’яким балістичним пакетом по стандартам НАТО NIJ 0101.06: II, IIA, IIIA та жорсткими бронепластинами по стандартам НАТО: NIJ 0101.06: III-IV рівня захисту. Котрі також відповідають найвищим вимогам української сертифікації. 

Важливо відмітити, що чохли бронежилетів виготовляються з тканини HSF 4500, власної інноваційної розробки.

Другою і найбільш цікавою розробкою став бронежилет прихованого носіння. Який можна вдягати під сорочку. Бронежилет відповідає другому класу захисту і здатний захистити від пістолетної кулі і від ножа.

Балістичні шоломи, котрі мають другий клас захисту здатні захищати від великих уламків, пістолетних куль, а також від автоматних куль які влучають по дотичній. При цьому різниця у вазі з шоломами першого класу захисту інших компаній не переступає за відмітку в 100 грамів. 

Продукція компанії використовується для цивільного захисту, правоохоронних органів та сектору оборони і постачається в 17 країн світу, і в тому числі для потреб НАТО. 

Слід відзначити, що вся продукція компанії відповідає вимогам міжнародних стандартів NIJ та натівських рекомендацій STANAG. 

Продукція компанії ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ це:

- Високі стандарти ергономіки

- Найвища якість балістичних матеріалів

- Постійний контроль якості та проведення балістичних випробувань.

До конкурентних переваг продукції компанії ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ можна віднести:

  • Відповідність продукції вимогам України і НАТО.
  • Використання у виробництві матеріалів, які забезпечують довговічність і надійність під час використання, що так важливо для збереження людського життя.

Представництво компанії в 2021 році розпочало свою діяльність в Україні, під брендом “Віртусап”

Компанія, працює на ринку Чехії з 2016 року і займається виробництвом засобів індивідуального захисту.

Підприємства з Чехії всіляко підтримують суверенітет України. Відкриття представництва компанії ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ, яка виробляє продукцію для захисту життя людей як в мирний час, так і в умовах військової агресії з боку Росії – це ще один важливий крок у розвитку відносин між нашими країнами.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА