13:05 27.07.2021

Як виглядати стильно без необхідності постійно оновлювати гардероб?

2 хв читати

Уявіть, що роки йдуть, ваш гардероб не змінюється, а ви залишаєтеся в тренді. Ні, це не мрія, адже так може бути. Пощастило сильному представництву людства: достатньо купити куртку чоловічу, джинси, сорочку, футболку — і все. Куди складніше дівчатам, які хочуть, щоб було не тільки комфортно, але і стильно. Коли починаєш стежити за модою, здається, що для того, щоб залишатися в тренді, потрібно багато грошей. Однак це не так: можна бути стильною без постійного шопінгу. 

 

Лайфхаки, які заощадять кошти

Якщо проаналізувати гардероби відомих стильних модниць, стає ясним одне: завжди залишаються деталі, які повторюються і створюють своєрідний кістяк гардероба. Що важливо врахувати:

 

  • Вигадайте собі ідею власного стилю і дотримуйтеся його. Наприклад, ви бажаєте робити акцент на скромності або, навпаки, створювати сміливі образи. 
  • Додавайте впізнавані деталі. Можна вибирати одну і ту ж модель в різному дизайні. Для таких людей уже не є важливим, який фасон актуальний у новому сезоні, оскільки у них є свій власний, який вони ніколи не змінюють. 
  • Віддавайте перевагу довготривалим трендам. Наприклад, надовго збереглися в трендах широкі штани — це вигідне вкладення в гардероб. В інтернет-магазині ARGO є безліч моделей від різних світових брендів. 
  • Відмовтеся від швидких трендів. Якщо ви в подальшому не зможете вписати цю річ у базовий гардероб, то, можливо, варто відмовитися від такого вкладення коштів? 
  • Класичний крій завжди буде в моді. Однак потрібно враховувати, що деяким типам фігур класика може не личити. 

 

Створіть базовий гардероб із якісних речей, а щосезону лише за бажанням доповнюйте його мікротрендами або новинками. Коли є основа, завжди буде що вдягнути, навіть якщо давно не виділяли фінанси на шопінг. Не забувайте про аксесуари, які можуть кардинально змінити образ з одних і тих же речей. Стиль — це не коли багато речей і щосезонне оновлення, а коли вони правильно комбінуються між собою.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА