11:38 27.07.2021

Заощадження СРСР в токен "Timecoin" "Время"

2 хв читати

Привіт, шановні Друзі, Партнери, Інвестори і співгромадяни України!

Звертаюся до Вас, від імені Голови правління Громадської організації

«Мрія для кожного», а також правовласника проекту «ЧАС».

Мій проект «ЧАС» - це інноваційне творіння, яке змінить нашу країну Україну.

Наш стартапів «ЧАС», знаходиться на сходинки ICO, це говорить про те, що є можливість добре інвестувати свої кошти, інвестиції в наш унікальний в своєму роді проект.

Так-так, це не порожні слова - я знаю, про що я говорю. Проект «ЧАС» зібрав в собі все найкраще зі світу крипто-валюти і токенов.  ЧАС - це унікальний економічний спецпроект «Інвестиції на виріст» !!!

TimeCoin

https://www.facebook.com/TimeCoin.ua

Проблема криптовалюта в тому, що вони - нічим не забезпечені рядки комп'ютерного коду, вважають скептики. У нашому проекті токен - виняток «TimeCoin» забезпечений !!!

Токенізація активів

02

03

Asset-backed токени - цифрові контракти забезпечені реально існуючими ліквідними активами (нафта, товари, послуги). Внаслідок токенізаціі активів до токені підв'язуються реальні товари і послуги, такі маркери називаються asset-backed. Наприклад, один токен може прирівнюватися до 1 кв. метру житлової нерухомості або 1 літру бензину, або 1кВт * Час, або 1м Кубічний газу, і т.д. і т.п. Програма лояльності, коли клієнт накопичує або купує певну кількість токенов, яке згодом може поміняти на товари і послуги від компанії. Кожен токен, прив'язаний до золота, являє собою ціле або частину золотого злитка, який зберігається і перевіряється через послуги провайдера за показниками ваги, рівня чистоти і справжність. Ми запускаємо проект, який здатний виплатити громадянам колишнього СРСР (теперішнього СНД) близько 600 млрд. Доларів.

«TIME COIN» буде дуже затребуваний, в першу чергу громадянами України, що призведе до швидкого зростання його вартості і популярності. За кожен радянський 1 рубль громадяни зможуть отримати 100 гривень. У вас було 1000 руб., А тепер буде 100,000 грн. Але є можливість, помножити цю суму в * 2, * 3, рази, але про це трохи пізніше ми повідомимо.

Купуючи токен «TIME COIN» «ЧАСУ», з нами жити стає дешевше!

PVA32817896

З повагою!  Валентин ПОЖАРСЬКИЙ

– Голова правління  Громадської організації «Мрія для кожного» 

https://www.facebook.com/GO.Mriya

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА