17:28 05.08.2021

«Чорноморські Ігри»-2021. Для дітей заради майбутнього! З любов`ю до України!

3 хв читати

20-22 серпня у місті Скадовськ Херсонської області пройде 18-й Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри».

Цьогорічний фестиваль особливий. Він присвячений знаковій події – 30-ій річниці незалежності України та об’єднає у Скадовську талановитих дітей з різних куточків України, а також популярних артистів та відомих діячів української музичної індустрії. Підтримати дітей, поділитися досвідом та подарувати свої виступи приїдуть понад 20 провідних виконавців, серед яких NK (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2004»), DOROFEEVА (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2004»), Тіна Кароль (лауреат «Чорноморських Ігор–1999»), TAYANNA (3-е місце «Чорноморських Ігор – 2000»), МЯТА (конкурсантка «Чорноморських Ігор – 1997»), MARIETTA  (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2003»), Валерія Фурман ( Гран-прі «Чорноморських Ігор»-2019),  TARABAROVA, Олександр Пономарьов, MONATIK, Макс Барських, Анна Трінчер, DANTES, NIKITA LOMAKIN, Оля Цибульська, Артем Пивоваров, гурти «Без Обмежень», «Антитіла» та учасники цьогорічного Євробачення «Go_A».

Головний конкурс «Чорноморських Ігор» - вокальний. У ньому беруть участь діти віком від 6-ти до 16-ти років. Вперше на участь у конкурсі надійшло понад 2 тис.заявок абсолютно з усіх областей України, в т.ч. тимчасово окупованих. Заявки приймалися впродовж 2-х років, оскільки у 2020-му фестиваль довелося перенести через ситуацію з коронавірусом. Після відбіркових турів до фінальної частини пройшли 50 виконавців та вокальних гуртів, які представлятимуть 18 областей нашої країни.

Виступи конкурсантів оцінюватиме журі, до якого входять відомі музичні експерти та представники музичних медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Тарас Тополя ( лідер гурту АНТИТІЛА, молодіжний посол UNICEF в Україні), Олена Мозгова (музичний продюсер), Віталій Дроздов (генеральний продюсер ТАВР Медіа). Також до оцінювання учасників доєднаються відомі артисти.

«Чорноморські Ігри стали сильним мотиватором для дітей, тому що якщо переглянути історію фестивалю, то там ми побачимо і  Тіну Кароль, і Юлію Саніну, і Івана Дорна, і Дзідзьо, і Настю Каменських, і Надю Дорофєєву і ще багато цікавих імен. Для дітей важливо бачити приклад українських зірок, які раніше теж стояли на цій сцені», – говорить засновник фестивалю Микола Баграєв.

«Чорноморські Ігри» прагнуть, щоб перебування на фестивалі було максимально корисним для його учасників. У рамках фестивалю реалізовується освітня програма у форматі дискусійних клубів, майстер-класів, конференцій за участю дітей, батьків, педагогів та фахівців музичної індустрії.

Одним з концептуальних напрямків фестивалю є залучення дітей до його реалізації. В режисерській, адміністративній групах, в пресцентрі навчаються та практикуються майбутні фахівці в галузях культури та медіа.

Програма фестивалю передбачає проведення цілого ряду творчих конкурсів, таких як малюнок на стіні, скульптура з піску, фотографія.

Рухливість, спортивний азарт та розвиток концентрації забезпечуватиме майданчик Air бадмінтону від Федерації бадмінтону України.

Усі заходи фестивалю «Чорноморські Ігри» є безкоштовними для глядачів та учасників. Окрім перегляду заходів фестивалю наживо у Скадовську, за ними можна спостерігати онлайн, по телебаченню та слухати в радіоефірі. Онлайн трансляція подій фестивалю здійснюватиметься на Facebook сторінці «Таврійські Ігри», на сайтах «OBOZREVATEL» та TV.UA. Прямі включення та прямі телеефіри здійснюватимуться на каналі М1. 19 та 20 серпня ранкове шоу «Динаміки» від «Наше Радіо» виходитиме в ефір зі Скадовська. А 21 та 22 серпня «Наше Радіо» здійснюватиме прямі включення з «Чорноморських Ігор» в ефір усієї своє мережі.

18-й Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри» проходитиме за підтримки Українського Культурного Фонду, Херсонської обласної ради та Херсонської обласної державної адміністрації. Екоенергетика Фестивалю – Vindkraft. Організатор – «Таврійські Ігри». 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА