11:12 27.09.2021

Вентиляційні системи New Vist: найкращі рішення для дому та офісу

2 хв читати

 

Сучасні будівельні матеріали дозволяють зробити наші квартири та робочі приміщення більш затишними та комфортними. Герметичні вікна, утеплені фасади надійно захищають від холоду і шуму. Однак все це водночас перешкоджає природному повітрообміну. Реальність життя у тому, що більшу частину часу ми проводимо саме в приміщеннях, тому недолік кисню рано чи пізно призведе до серйозних порушень здоров'я.

 

Що дасть система вентиляції? Як вибрати оптимальний варіант?

Механічна вентиляція: принцип роботи, основні компоненти

Вентиляційна система ー це комплекс обладнання, що забезпечує подачу, очищення і циркуляцію повітря. Мета ー створити мікроклімат, найбільш сприятливий для здоров'я і життєдіяльності людини.

Існує 3 основних види вентиляції ー приточна, витяжна та приточно-витяжна. З них найбільш поширеною є остання, тому що вона забезпечує одночасно і подачу свіжого повітря, і видалення забрудненого. Вона складається з таких компонентів:

  1. Вентилятори. Головні характеристики ー потужність (Вт) і продуктивність (м3/ год). Залежно від поверхні і способів монтажу, вони бувають настінними, канальними, стельовими і віконними.

  2. Витяжні решітки . Призначені для декоративного оформлення виходів вентиляційної системи. Розрізняють круглі і прямокутні. Зовнішні витяжні решітки оснащені спеціальним козирком для захисту від вологи, сміття і вітру.

  3. Решітки вентиляційні. Монтуються на стіну або стелю за допомогою шурупів. Виготовляються з якісного пластику із високим ресурсом експлуатації.

  4. Повітроводи. Сюди входять різні сполучні елементи ー трійники, перехідники, клапани, повороти. Вони бувають жорсткими, гнучкими і напівгнучкими. При виборі вирішальним є площа перетину і форма.

  5. Торцеві площадки. Використовуються для настінного і стельового монтажу. З їхньою допомогою приєднують до шахт прямі ПВХ повітроводи або декорують монтажні отвори.

  6. Переточні вентиляційні решітки. Монтуються у двері ванної кімнати, туалету або кухні для безперешкодної вентиляції приміщення. Такі решітки встановлюють і в підвіконнях. Вони сприяють правильному розподілу теплого повітря від радіаторів, завдяки чому вирішується проблема конденсату на вікнах і підвищеної вологості у кімнаті або офісі.

  7. Технологічні люки, у т.ч. декофоти, оснащені решіткою замість глухих дверцят. Головне призначення ー забезпечити доступ до комунікацій або лічильників.

Вентиляційні компоненти New Vist: гарантія якості та безпеки

Ми пропонуємо тільки сертифіковану продукцію, виготовлену із високоякісних матеріалів. Це гарантія того, що комплектуючі не деформуються і не пожовтіють внаслідок експлуатації, а також не будуть видавати неприємного запаху.

Наші менеджери завжди готові допомогти визначитися з вибором і розповісти про систему знижок і бонусів. Чекаємо на ваш дзвінок!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА