15:31 28.09.2021

Шезлонги для новонароджених: топ-5 популярних моделей в 2021 році

2 хв читати

Крісло-гойдалка для новонародженого допомагає трохи розвантажити батьків, поки їхній малюк в комфортній обстановці пізнає світ. На перших порах дитячий шезлонг просто незамінний, до того ж пристосування відрізняється мобільністю і легко переміщується з кімнати в кімнату. Чи плануєте вибрати такого помічника? Перш ніж вводити запит дитячий магазин Київ, варто вивчити, які моделі користуються найбільшою популярністю.

Lorelli Rock Star

Шезлонг підійде дітям від народження до 9 місяців. Положення спинки легко змінюється, тому виріб можна перевести в горизонтальне положення, які не потурбувавши малюка. Практичне крісло-качалка для новонароджених оснащене зручними ручками, завдяки чому шезлонг можна переносити з одного місця в інше прямо з дитиною на сидінні.

Chicco Balloon

Легкий і компактний шезлонг, який складається для зберігання і транспортування. Виробник передбачив 4 положення спинки. Для розваги дитини передбачена панель з музикою, світловими ефектами і знімними іграшками. Можна замінити їх тими, які більше подобаються малюкові: наприклад, купити м'яку іграшку з петелькою і прикріпити до дуги. Крісло-гойдалка розраховане на дітей вагою до 18 кг.

Lionelo Ruben

Легка і практична качалка з тихим механізмом для дітей вагою до 9 кг. Передбачено таймер тривалості гойдання і перемикач 5 швидкостей. Крім того, є і автоматичне регулювання, завдяки якій шезлонг підбирає швидкість заколисування виходячи з ваги дитини. Для швидкого засипання малюку можна включити звуки природи або одну з 10 заспокійливих мелодій. Безпеку забезпечують точкові ремені.

BEABA Up & Down

Гойдалка відрізняється нетиповою конструкцією: її висоту можна міняти, вибираючи одне з чотирьох положень. Вона практичніше більшості низьких шезлонгів, які можна поставити тільки на меблі, наприклад, на диван або стіл. Передбачено три положення спинки, в тому числі і горизонтальна позиція. На ручки можна закріпити дугу з іграшками. Гойдалка продається в комплекті з підголовником для новонародженого, який при необхідності можна знімати.

Nuovita Petalo

Ця модель більше схожа на люльку з автоматичною функцією заколисування. Вона прекрасно підійде для денного сну малюка на балконі або в тій кімнаті, де знаходиться мама, а не в стаціонарній ліжечку. Спинка вироби регулюється і приймає кілька положень. Дитину можна зафіксувати п'ятиточковими ременями безпеки. Є функція не тільки поздовжнього, а й поперечного гойдання. Електронний блок програє 12 дитячих пісеньок, але батьки можуть додатково розширити репертуар, завантаживши свої композиції через Bluetooth. Крісло оснащене чутливим регулятором гучності звуку.

Вибираючи відповідну модель, зверніть увагу на матеріали: ідеально, якщо виріб буде зроблено з легкого алюмінію, а оббивка - з м'яких дихаючих тканин. Незайвим буде перевірити якість кріплень і ременів безпеки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА