Пресрелізи

Договір на щорічне технічне обслуговування з "Рівнегазом" уклали понад 2,7 тис. споживачів

З початку року понад 2,7 тис. клієнтів АТ "Рівнегаз" замовили послугу технічного обслуговування газових мереж. Вона передбачає обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання для безпечної експлуатації та запобігання виникнення аварійних ситуацій.

Витоки газу саме на внутрішніх мережах є причиною викликів на аварійну службу 104. Відсутність вчасного обслуговування та діагностики газових мереж у приватних та багатоповерхових будинках призводить до непоправних наслідків. А щорічне обслуговування забезпечить безпечне користування газом.

"Договір з АТ "Рівнегаз" гарантує фахове обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу, контроль щільності з’єднань газопроводів. Наші фахівці працюють із сучасним спеціалізованим обладнанням та усувають несправності будь-якого рівня складності", - зазначає технічний директор АТ "Рівнегаз" Олександр Климчук.

Відповідно до чинного законодавства - відповідальність за технічне обслуговування систем газопостачання покладено на власників, співвласників та орендаторів будівель. З підписанням договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж, відповідальність за безпечну експлуатацію переходить до підрядної організації. До слова, з 2018 року споживачі можуть обирати компанію, що виконуватиме нагляд за станом газових мереж на умовах вільного ринку.

Для того, щоб заключити договір чи отримати консультацію слід звертатися до найближчого 104.ua Клієнтський простір АТ "Рівнегаз" або телефонувати до контакт-центру за номерами – 0362 461 104 або 067 01 01 104.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнтських обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.

АТ "Рівнегаз" експлуатує 10,2 тис. км газопроводів і здійснює доставку газу до осель 266 тис споживачів області та 2,8 тис. комунально-побутових об’єктів та промислових підприємств, установ і організацій.

 

 

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ