12:09 02.12.2021

UNEW.digital – нова ініціатива для жінок

2 хв читати

30 листопада стартує програма “UNEW”, у якій кожна учасниця зможе покращити свої цифрові навички та стати частиною сучасної жіночої спільноти

Від 30 листопада 2021 року по 15 січня 2022 року буде відкрита реєстрація на участь у програмі “UNEW” – першій спільноті в Україні, що дозволить жінкам не тільки здобувати нові практичні знання, а й застосовувати їх тут і зараз, сміливо й успішно реалізовувати власні цифрові ініціативи на рівні регіонів та цілої країни. Масштабно? Ви навіть не уявляєте, наскільки! 

Для кого наш програма? Для лідерок місцевого самоврядування, які прагнуть змін, і громадських активісток, які живуть проблемами свого регіону і цілої країни.

На учасниць, які пройдуть у шорт-лист UNEW, чекатимуть кілька етапів програми – двомісячне навчання, чотири навчальні модулі, робота з менторами, які посідають найвищі позиції у великих міжнародних компаніях та очолюють цифрову трансформацію України, та фахова підтримка для підготовки власного цифрового рішення.

“У програмі “UNEW” ми день у день разом будуватимемо справжню жіночу команду мрії, здатну змінити окремі частинки цілого та зібрати докупи пазл технологічну сучасну Україну, на яку рівняється світ. Разом ми проведемо інтенсиви, навчимось знаходити цифрові рішення, усунемо сумніви та підтримаємо ваші мрії: застосувати новітні можливості для щасливої країни”, – розповідає про проєкт його ідейна засновниця Надія Васильєва.

У кожної з учасниць UNEW є шанс стати digital-лідеркою та найкращою версією себе просто зараз. Створювати та впроваджувати інновації у життя, трансформувати себе і стати однією з лідерок та очолити нову генерацію жінок, які будують новий сучасний світ. Ви з нами? Тоді реєструйтесь за посиланням до 15 січня – та рушаймо у найзахопливішу мандрівку разом. Кількість місць  у програмі обмежена.

Програма реалізується Програмою EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією. За підтримки Міністерства цифрової трансформації та DTI. 


 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА