00:28 06.12.2021

Сучасні промислові швейні машини – нові можливості для традиційної технології

2 хв читати

На відміну від побутових, промислові швейні машини це особливий клас обладнання, що має унікальні технічні характеристики. Асортимент таких агрегатів вразить вас різноманітністю моделей та їх функціональними можливостями, в чому можна переконатися, перейшовши за посиланням sweika.com.ua/240-promyshlennye-shveynye-mashiny-mareew.

Щоб зорієнтуватися у представленій тут продукції відомих виробників BROST, JUKI, MAREEW, TYPICAL потрібно розуміти, що головна вимога, що висувається до промислової техніки для шиття, це її рентабельність. Яким би дорогим не був агрегат, його використання при правильній організації техпроцесу приноситиме вигоду. Досягається це за рахунок певних конструкційних особливостей:

  • Якщо це випуск ексклюзивної продукції, акцент робиться на унікальній спеціалізації машини, здатної виконувати складні операції з дотриманням особливих технологічних вимог.
  • При серійному виробництві перше місце виходить комплексний показник швидкості роботи устаткування. Разом з підвищенням кількості стібків, що виконуються за хвилину, виробники скорочують час допоміжних операцій (обрізання нитки, підйом лапки, виконання закріплення, позиціонування голки) за рахунок їх автоматизації. Якщо обладнання задіяне при випуску різних виробів, то на його продуктивність впливає можливість швидкого переналаштування великої кількості параметрів, що досягається за рахунок використання програмного управління.
  • Ефективність промислових агрегатів залежить від ступеня їх зайнятості. Щоб техніка інтенсивно працювала у багатозмінному режимі, вона має бути надійною. Тому в конструкції використовуються тільки високоякісні деталі із зносостійких матеріалів, встановлюються потужні, але економічні серводвигуни, а змащування механізмів здійснюється постійно в автоматичному режимі.

Незалежно від особливостей будь-яких машин гарантується бездоганна якість виконуваних ними операцій.

Розподіл праці серед промислових швейних машин

Сучасний ринок промислових швейних машин представлений безліччю моделей, які можна класифікувати за технологічними можливостями та сферою застосування:

  • найширше представлене обладнання для сточування деталей текстильного виробу. Крім класичних прямострочних машин з однією або декількома голками до даної категорії можна віднести розпошивальні агрегати для роботи з трикотажем, а також моделі для обробки важкодоступних елементів (колонкові, рукавні, кушнірні);
  • обметування краю виробу виконується на спеціальних установках. Це можна зробити одночасно з підворотом тканини на підшивальній машині або з підрізуванням зайвого матеріалу – на оверлоку;
  • окремо виділяються машини для декорування та допоміжних операцій: брусувальні (для зрізання шкіри), для обметування петель, для пришивання гудзиків, для встановлення фурнітури та інші;
  • також у різних виробничих галузях затребувані ручні та стаціонарні мішкозашивальні агрегати.

За такої різноманітності промислових швейних машин будь-який замовник може знайти собі модель з оптимальним поєднанням вартості та необхідних технологічних параметрів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА