14:06 08.12.2021

"Быстрозайм" запустив соціальний проект, який допоможе знайти роботу

2 хв читати

Приблизно 50% населення нашої країни частково чи повністю незадоволені своєю роботою. Враховуючи той факт, що велику частину свого життя людина проводить на роботі, це статистика невтішна. Саме цей факт і став ключовим для створення сервісу з працевлаштування "Быстронайм".

У 2011 році фінансова компанія «Быстрозайм» стала однією з перших в Україні організацією, де люди могли отримати фінансову допомогу на свої термінові потреби. А у 2021 році компанія вже запустила соціальний проект «Быстронайм», де кожен охочий може знайти роботу.

Вже сьогодні цей сервіс допомагає знайти роботу мрії сотням українців. Більшість кандидатів працевлаштовуються на бажану посаду протягом першого місяця. «Быстронайм» об'єднує велику партнерську мережу сайтів та програм з працевлаштування з навичками професійних рекрутерів та кар'єрних консультантів, щоб якнайбільше українців змогли знайти гідну роботу.

Ринок праці змінюється кожного дня. З'являються нові вакансії. Те, що було актуальним 5-10 років тому, сьогодні вже може бути не актуальним чи реформованим. «Быстронайм» допомагає кандидатам правильно скласти грамотне резюме та розставити акценти таким чином, щоб на нього звернули увагу роботодавці. Резюме триматиметься у топі найкращих сайтів з працевлаштування, щоб кандидат отримував більше пропозицій від компаній. Соціальне завдання проекту, щоб кандидат отримав роботу в хорошій компанії: з білою зарплатою, соціальним пакетом та оплачуваною відпусткою.

Основна місія проекту «Быстронайм» — зробити свій внесок у створення такого суспільства, де люди будуть йти на улюблену роботу з радістю. Тому що вона приносить фінансове та моральне задоволення, та благополуччя, а також допомагає втілювати сміливі мрії.

Основне завдання – це соціальна допомога всім українцям. Цінності проекту полягають у допомозі боротьби з бідністю. За даними різних міжнародних організацій рівень бідності в Україні високий. За межею бідності перебувають близько 19 млн. українців. Тому проект «Быстронайм» спрямований насамперед на те, щоб якнайбільше українців стали фінансово незалежні.

То що вас зупиняє? Більше не потрібно годинами думати, як правильно заповнити резюме. Шукати сайти, де можна знайти потрібні вакансії. Переживати про те, як правильно поводитися на співбесіді. Про все це тепер подбає сервіс "Быстронайм".

Все, що необхідно зробити – перейти на сайт проекту та заповнити просту та зрозумілу кожному форму. Після цього ваше резюме побачать десятки працедавців. У разі зацікавленості вам надішлють запрошення на співбесіду. Все, що вам потрібно буде зробити - вибрати найкращий для вас варіант.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА