16:17 26.01.2022

Даруємо нове хобі як перетворити подарунок на захоплення

2 хв читати

Коли доходить до вибору подарунка на день народження або Новий рік, багато хто впадає у ступор, особливо якщо дарувати щось доводиться людині, у якої «все є». З одного боку, не хочеться вибирати щось банальне, що людина, можливо, вже чекає. З іншого - не хочеться впадати в крайність і дарувати щось абсолютно оригінальне, що згодом стане припадати пилом на полиці.

Як альтернатива – подарунок, який може започаткувати нове захоплення чи хобі. Тим більше, що варіантів таких подарунків безліч.

Від столярних інструментів до спиць

Якщо знаєте, що майбутній власник подарунка вміє чи хоче навчитися працювати руками, подаруйте йому набір столяра, набір для вишивання хрестиком або випалювання по дереву. Тут все залежить від можливостей людини і, можливо, колись натяків про те, чим би йому хотілося займатися у вільний час.

Іграшки

Виявляється, дорослі теж грають, і багатьом, кому за 20, 30 або навіть 50, не проти розважатися. Це можуть бути «іграшки», доступні на сайтi а можуть бути ускладнені аналоги дитячих іграшок.

Наприклад, настільні ігри, які представлені у тематичних магазинах у величезній кількості. Причому багато ігор розраховані саме на дорослу аудиторію або веселі компанії – від конкурсів для вечірок до багаторівневих ігор з багатогодинними партіями за столом.

Ще є всілякі набори для моделювання або конструктори, які теж розраховані на дорослих людей. Наприклад, набори Lego зі складною механікою, сервоприводами та програматорами.

Спорт

Якщо ви знаєте, що людина вже захоплюється спортом або не проти ним зайнятися, можна подарувати інвентар зі спортивного магазину або тренажерного залу – від футбольних м'ячів та взуття для бігу до бігових доріжок та велосипедів. Ще краще, якщо разом із тим самим футбольним або баскетбольним м'ячем ви знайдете варіанти місць, де можна буде зібратися компанією друзів для ігор у вихідні.

Навіть подарований простенький еспандер може стати тим поштовхом, який спрямує людину у бік здоров'я, фітнесу та спортивного способу життя.

Полювання та рибальство

Полювання, риболовля, походи - якщо є ймовірність, що людина захоче цим займатися, необхідність довго вибирати подарунки для нього у вас відпаде на багато років уперед. Дарувати, залежно від передбачуваного захоплення, можна, що завгодно - від простенького спінінга або нової блешні до похідного гриля і нового намету.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА