10:36 27.01.2022

Тюнер для гітар - особливості налаштування

3 хв читати
tyuneru-i-metronomu

Мелодія гітари — вона подібна до водоспаду, який то затихає, то з новою силою вирує водами в руках умілого музиканта. Такий інструмент створений для того, щоб дарувати радість та свою мелодію, але в деяких випадках її звучання викликає запитання. Гітара, втім, як і інший інструмент, може засмучуватись і повернути їй колишню мелодійність можна за допомогою тюнера. На сайті магазину Музторг ви знайдете різні тюнери для налаштування гітари за вигідною ціною від провідних виробників.

Види тюнерів для гітари

Якщо ви починаєте знайомитися зі світом музики, важливо знати, який потрібно купити тюнер для гітари, як ним правильно користуватися. Ці пристрої винайшли вже давно, а сьогодні активно удосконалюють для легкого використання:

Камертон — тюнер для гітари, представлений у формі свистка або вилки, підходить для домашнього використання.

  • Електронний тюнер – сучасний, зручний девайс, який допоможе швидко та точно налаштувати кожну струну.
  • Тюнер-педаль для електрогітари, його можна безпосередньо підключати до інструменту, він здатний зчитувати щонайменше коливання струни пьезогукоснимателем.
  • Смарт-тюнер – унікальна розробка у світі музики. Тюнер легко визначає, як налаштована струна, він може сам обертати шпильку гітари, і виконує при цьому точне налаштування. Їм дуже легко користуватися тим, хто знайомиться з інструментом.

З використанням тюнера налаштування гітари займатиме мінімальну кількість часу, а звук кожної струни стане ідеальним.

Як настроїти гітару за допомогою тюнера?

При використанні тюнера для налаштування гітари попередньо перегляньте рівень заряду обладнання, девайс має бути заряджений. Увімкніть його, тюнер-прищіпку щільно причепите на гриф, так що пристрій з легкістю вловлюватиме вібрацію кожної струни.

Якщо ви використовуєте тюнер для налаштування електрогітари, електроакустичної гітари, з'єднайте обладнання та інструмент спеціальним кабелем. Подальший посібник до дії буде стандартним:

  1. Запустіть тюнер, про його включення ви дізнаєтеся, коли на табло з'явиться літера G або напис Guitar.
  2. У більшості випадків обладнання налаштовує за раз одну струну, але окремі моделі поліфонічних тюнерів можуть відразу точно зчитувати частотність декількох або навіть усі струни. На особливу увагу заслуговує режим, коли ви налаштовуєте кожну струну окремо, в цей момент інші потрібно заглушити. Вийміть звук – подивіться на тюнер. При недостатньому натягу стрілка починає відхилятися вліво, якщо натяг надмірно - стрілка хилиться вправо. Коли струна буде налаштована, показники вирівнюються.

На сайті Музторг ви можете придбати тюнери зі зручним функціонал, підсвічуванням у вигляді букв, цифр або зі спеціальним підсвічуванням. Це зручно, особливо для тих, хто налаштовує інструмент уперше. Коли струна буде налаштована правильно, ви побачите, як лампочка або світлодіод горітимуть зеленим.

Великий вибір тюнерів на Музторг

Купити тюнер для гітари та інші аксесуари, необхідні для заняття музикою, ви можете в інтернет-магазині Музторг. Професійні консультанти дадуть відповідь на всі питання і допоможуть вибрати потрібний девайс для вас.

Доставку легко оформити до найближчого відділення Нової пошти або іншої транспортної компанії, є можливість обрати кур'єрську доставку до дому, офісу. Музторг пропонує найкращий асортимент тюнерів від провідних виробників для того, щоб музика вашої душі звучала ідеально.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА