13:14 11.08.2022

Спецпогашення марок "Валторніст" та "Пляж наш?" відбудется в Одесі

2 хв читати

12 серпня 2022 року о 14:00 в Одеському головпоштамті (Одеса, вул. Садова 10) відбудеться церемонія спецпогашення двох поштових марок, що були створені в рамках проекту "Власна марка": "Пляж наш?" та  "Валторніст".

Також під час цієї акції відбудуться: благодійний аукціон картини "Котик-репортер" від одеських стріт-арт митців LBWS_168, перформанс "Лист на фронт", поетичні читання, обговорення та закриття фотоекспозиції "Неочевидна війна". Увесь прибуток від продажу марок, поштових листівок, (створених за деякими фотографіями, що представлені на виставці) піде ініціативній групі, керованій одеським блогером, відомим як Сан Санич. Група займається годуванням нужденних — одеситів та переселенців.

Марка "Пляж наш?" зроблена за фотографією одесита Юрія Бершадського. Це одна робота з великої серії, яка присвячена замінованим одеським пляжам. Значна її частина представлена на виставці.

Друга є портретом валторніста Валерія Мірошниченка, який з перших днів повномасштабної війни захищає Україну зі зброєю в руках. Самої  фотографії нема на виставці, проте вона є на листівці. Автор фото — київський фотокореспондент Олександр Зубко. Частина експозиції "Джазмени на війні", яку він формував, присвячена джазовим музикантам, які зі зброєю стали до лав Збройних сил та Територіальної оборони. Представлені фотографії — з мирного та військового життя — мають різних авторів: від фотографів-професіоналів до самих музикантів.

Інші учасники фотовиставки одесити: Олександр Гіманов з серією "Одеса та південь України під час війни", Олександр Каменських з серією "Розбиті вікна", де представлені руйнації міст та селищ Київської та Чернігівської областей, Олександр Воропаєв з проектом "Культурна війна", де показані роботи стріт-арт митців LBWS_168, та Анастасія Хлєбнікова (зараз мешкає у Львові) з серією "Бути українцем", присвяченою волонтерам.

Відкриття фотовиставки "Неочевидна війна" відбулося 28 липня 2022 року на під час спецпогашення марки "Доброго вечора, ми з України!".

Подія відбувається при підтримці Одеської дирекції "Укрпошти" та  волонтерської організації "Експедиція".

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА