15:46 12.08.2022

Відкрити рахунок або зареєструвати компанію у Швейцарії: потенційні переваги

2 хв читати

Швейцарія – одна з європейських країн, яка традиційно привертає особливу увагу бізнесменів, підприємців і просто фінансово успішних громадян з числа нерезидентів, які хочуть або відкрити рахунок у швейцарському банку, або зареєструвати компанію на території країни.

Причини стабільно високого попиту дані легко можна пояснити – держава пропонує вигідні умови для зберігання капіталу або ведення бізнесу, у тому числі для іноземців.

Стабільність швейцарських банків

Швейцарія - еталонний приклад економічної та політичної стабільності. Це одна з небагатьох держав у світі з профіцитом бюджету, власною валютою із відносно низькою волатильністю, щасливим населенням та практично нульовим ризиком якихось політичних чи економічних форс-мажорів.

І таку славу Швейцарія заробила не за останні десятиліття, а за останні 200-300 років, залишаючись банківським та корпоративним центром не лише Європи, а й глобального світового ринку.

Рахунок у банку

Однією з визначальних сфер діяльності країни є банківський сектор. Свої філії на території європейської держави мають усі ключові гравці світового фінансового ринку. Крім того, у країні створено оптимальні умови для залучення капіталу ззовні. Рахунок у швейцарському банку відкриває доступ до таких переваг, як:

· Впевненість у збереженні накопичень

· Можливість відкрити мультивалютний рахунок

· Дистанційне керування вкладеннями

· Високий рівень захисту персональних даних

При цьому багато банків висувають прийнятні вимоги до мінімального річного обороту, початкового депозиту та зберігання мінімальної суми на відкритому рахунку.

Компанія у Швейцарії

Ще одна сфера діяльності, що приваблює нерезидентів, – це реєстрація компанії для ведення бізнесу. Багато бізнесменів також розглядають можливість купити компанію в Швейцарії, яка пройшла всі бюрократичні процедури і вже має рахунок у банку як альтернативу бізнесу «з нуля».

Якщо ваш бізнес відповідає вимогам місцевого законодавства, і вам вдасться зареєструвати компанію в Швейцарії, то в майбутньому ви отримаєте доступ до певних бонусів.

Це не тільки вже згадана політична та економічна стабільність у регіоні, а й гнучка корпоративна структура, що дозволяє вибрати оптимальну форму управління бізнесу щодо низькі податки на прибуток та угоду про неможливість подвійного оподаткування (більш ніж у 100 країнах).

Додайте до цього елітарність швейцарських компаній, доступ до світових інвестиційних та фінансових фондів, низький рівень бюрократії – і ви отримаєте оптимальні умови для ведення бізнесу.

Отримати детальну інформацію про вимоги та умови відкриття рахунку або реєстрацію компанії нерезидентами ви можете у консультантів сервісу Incluence.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА