16:10 12.10.2021

На стадіон "Арена Львів", де ввечері відбудеться матч Україна-Боснія і Герцеговина, пускатимуть тільки вакцинованих або тих, хто має негативний тест на COVID-19

1 хв читати
На стадіон "Арена Львів", де ввечері відбудеться матч Україна-Боснія і Герцеговина, пускатимуть тільки вакцинованих або тих, хто має негативний тест на COVID-19

На стадіоні "Арена Львів" відбудеться міжнародний відбірковий футбольний матч ЧС-2022 між збірними командами України та Боснії і Герцеговини, вболівальникам необхідно мати квитки, а також сертифікати про вакцинацію від COVID-19 або негативні ПЛР/експрес-тести.

"У чашу стадіону пускатимуть глядачів, які матимуть квитки, а також сертифікати про вакцинацію від COVID-19 або негативні ПЛР-тести - це перевірятимуть стюарди", - повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліція і військовослужбовці Національної гвардії України забезпечуватимуть громадський порядок і безпеку глядачів безпосередньо під час матчу, а також у центральній частині міста, в аеропорту й на вокзалах, куди прибуватимуть уболівальники.

Також правоохоронці разом зі стюардами стежитимуть, щоб уболівальники не проносили в чашу стадіону заборонені предмети. Сам стадіон і прилеглу до нього територію перед матчем оглянуть вибухотехніки та кінологи.

У свою чергу прес-служба "Арена Львів" на сайті стадіону повідомила, що діти до 18 років, які мають окреме місце, зможуть потрапити на стадіон, пред'явивши квиток на матч (від таких уболівальників не вимагають довідки про вакцинацію або проходження тестів).

Зазначається, що біля стадіону працюватимуть амбулаторії, де відвідувачі зможуть здати експрес-тест на антиген (лабораторії "Ескулаб", "Сінево" і "Медіс").

Усі відвідувачі матчу повинні перебувати в масках, пройти температурний скринінг і надати документи, що засвідчують особу.

Матч розпочнеться о 21:45.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

Програми обмінів і допомога від Польщі у спортивній сфері є показником солідарності країн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА