15:10 17.07.2019

Media Group Ukraine домовилася про трансляцію міжнародних версій телеканалів "Україна" та "НЛО TV" ОТТ платформою російськомовного контенту Kartina.TV

2 хв читати
Media Group Ukraine домовилася про трансляцію міжнародних версій телеканалів "Україна" та "НЛО TV" ОТТ платформою російськомовного контенту Kartina.TV

"Медіа Група Україна" уклала контракт з європейським ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів "Україна" та "НЛО TV", повідомляється на сайті медіагрупи.

Передплатники Kartina.TV, а це п’ять мільйонів глядачів у країнах Європи та Америки, Ізраїлі та ОАЕ, тепер можуть дивитися якісний, популярний український контент. Сервіс Kartina.TV доступний у будь-якій точці світу, де є інтернет.

"Просування міжнародних каналів - одне зі стратегічних завдань "Медіа Групи Україна". Партнерство з таким великим міжнародним гравцем, як Kartina.TV, відкриває великі перспективи... Ми раді, що український контент стирає кордони і стає ближчим до глядача в будь-якій точці світу", - зазначив директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіа платформ МГУ Олександр Ремезовський.

Ukraine1/Ukraine2 та NLO TV1/NLO TV2 - пакет українських каналів медіагрупи з міжнародними правами для всього світу, представлених у HD-якості в режимі 24/7 для провайдерів усіх типів (аналогових, цифрових, супутникових OTT операторів та ін.).

Kartina.TV - міжнародний оператор російськомовного інтернет-телебачення в Європі та Америці. Керуючою компанією сервісу Kartina.TV є німецька Kartina Digital з офісом у Вісбадені.

ТОВ "Медіа Група Україна" - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал "Україна", телеканал "НЛО TV", "Індиго TV", тематичні канали "Футбол 1" та "Футбол 2", "Регіональну Медіа Групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджитал Скрінз" (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію "Теле Про" і холдинг "Сьогодні Мультимедіа".

Власником медіахолдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА